Zonneschermen

We staan er vaak niet bij stil hoe snel het zich binnen opwarmt als de zonnestralen op uw ramen branden. Op tijd uw zonneschermen laten zakken, zorgt er op warme dagen voor dat het binnen lekker koel blijft. Dit is veel gezonder en bespaart u kosten voor het opnieuw koelen. Met een eenvoudig knikarmscherm of een ritsscreen bereikt u al een temperatuurverschil van vijf tot zeven graden. U kunt hiermee een constante, aangename binnentemperatuur behouden en uw energierekening daalt omdat de airconditioning niet meer aan hoeft. Uw wooncomfort wordt hiermee aangenaam!

Zonneschermen voor de warmte

In de winter werkt het bovenstaande principe net andersom. U laat zoveel mogelijk zonnewarmte binnen en zorgt er met screens, rolluiken of gordijnen voor dat deze gratis warmte er s avonds niet meer uit kan. Hierdoor kan de verwarming een stuk omlaag, wat ook een forse energiebesparing oplevert. Met een zonnescherm kunt u dus snel en makkelijk op een effectieve manier energie besparen.

Ik informeer u graag over wat zonneschermen in uw situatie kunnen betekenen. Met het unieke rekenprogramma AARD is zelfs te zien wat zonwering voor uw woning of pand doet.

Hieronder ziet u voorbeelden van zonneschermen bij particulier en bedrijf.

Baart-DOET energie- en bouwadvies regio Zwolle zonwering zomer huis koel houden beter gezonder gezond leefruimte raam kozijn beschermen energiebesparen energieverlies beperken bespaar milieu minder CO2 woning huis pand bestaand en nieuwbouw vastgoed bouwen verbouwen renoveren groot onderhoud energieneutraal energiearm nul-op-de-meter nul-woningBaart-DOET energie- en bouwadvies regio Zwolle zonnescherm screen zonwering koel huis pand appartement gezond wonen zomer minder warm heet

Baart-DOET adviseert u over het juiste zonnescherm voor u.

Twijfel van het nut in zonneschermen bij u? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en samen bekijken we welke zonneschermen voor u het meest geschikt zijn.

Baart-DOEt energie- en bouwadvies omgeving Zwolle energiebesparen tips energievermindering besparen goed voor milieu en portemonee geld besparen CO2 verminderen energieneutraal wonen bouwkundige passie voor uw vastgoed

Erik Baart | Eigenaar Baart-DOET

Ik, Erik Baart, luister naar uw wensen en combineer dit met het luisteren naar mijn groene hart. Het is mijn missie om duurzaam te bouwen en energie te besparen. Met mijn energieneutraal maken van uw vastgoed, probeer ik zoveel mogelijk gaskranen dicht te draaien en de schadelijke CO2-uitstoot te verminderen. Samen kunnen we zorgdragen voor het behoud van onze wereld, opdat het voor de mens fijn wonen is.