Windenergie naar Zwolle

Windenergie naar Zwolle
31 januari 2017 Erik Baart

Baart-DOET energie en bouwadvies windmolen windturbine duurzaam opwekken elektriciteit lokaal groene stroom gratis wind participeren eigen inkoop winddelen maatschappelijk rendementIk sta alvast op de lijst van belangstellenden voor nieuwe windmolens in Zwolle. Een geweldig initiatief van Blauwvinger Energie. De vereniging wil, in samenwerking met Scania en Windesheim, onze stad energieneutraler maken met windenergie. Met de gemeente Zwolle worden de mogelijkheden van windmolens op het bedrijventerrein Voorst onderzocht.
In gedachten zie ik vanaf de snelweg de windmolens al staan, wetende dat de ronddraaiende rotorbladen onze stad van elektriciteit voorzien.

Net als de zon is de wind een bron van onuitputtelijke energie. En onuitputtelijk betekent duurzaam. We helpen onze natuur door de elektriciteit voor onze huishoudens en bedrijven uit de natuur te halen. Ik zeg weg met die schadelijke broeikasgassen.

Schrijf u ook in op de lijst voor de participatie in windenergie Zwolle. Dit kan als particulier en als bedrijf. Ook kunt u meteen aangeven wat voor u de beste deelname optie is. Er zijn er drie. Laten we samen werken aan een schonere wereld.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*