Via warmtescan naar een energiezuinige woning

Via warmtescan naar een energiezuinige woning
22 oktober 2017 Erik Baart

Nationale duurzame huizenroute ook in Zwolle, zaterdag 11 november op twee start-momenten 10 en 13 uur gelegenheid om een “normale tussenwoning” uit 1999 in Stadshagen te bekijken op vele energiebesparende maatregelen waarbij een totaalplan van Baart-DOET energie- en bouwadvies is uitgevoerd. Zien en ervaar hoe het ook kan, beduidend minder energielasten en ook uw wooncomfort verhogen, het kan! Schrijf nu gratis in voor een bezoek bij deze enthousiaste familie https://duurzamehuizenroute.nl/woning/tussenwoning-1999-zwolle

Baart-DOET energieadvies bouwadvies energiebesparen CO2 gasloos voorbeeld open huis Duurzame Huizenroute

Duurzame Huizenroute 11 november 2017

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Energielabel Ook bij Baart-DOET voor € 15,=

Belangrijke mededeling:

Vanaf 1 januari 2021 is het voor een woningeigenaar niet meer mogelijk om via www.energielabelvoorwoningen.nl een energielabel aan te vragen. Per 1 januari 2021 wijzigt namelijk de bepalingsmethode voor het energielabel. Vanaf dan moet de woningeigenaar een energie-adviseur inhuren voor het opstellen van het energielabel. Hiermee komt een einde aan deze webapplicatie.

Wat betekent dit?

Tot 1 januari 2021 kunnen woningeigenaren een aanvraag voor een energielabel starten. Een erkend deskundige heeft dan samen met de woningeigenaar tot 1 april 2021 de tijd om de aanvraag af te ronden en het energielabel te registreren.

Wilt u een energielabel aanvragen? Neem vrijblijvend contact op.