Referenties

Home – Referenties

Energie besparen en energie neutraal wonen

Wat anderen zeggen

{

Prettige en duidelijke manier van uitleg over verduurzaming van onze woning, zonder op te dringen!
Bedankt.

– Jolanda de Bruin, Harderwijk 

{

Warmteverlies opsporen met een warmtescan. Wij hadden onze twijfels over de kwaliteit van de enkele jaren geleden aangebrachte spouw-muurisolatie. Tijdens de winter van 2017 heeft het gedurende een periode van ruim een week behoorlijk gevroren en aan de buitenmuren vielen binnen met de hand voelbare temperatuursverschillen te constateren. Omdat er nog sprake was van garantie op de isolatiewerkzaamheden heeft de leverancier een controle inspectie uitgevoerd, bestaande uit het boren van enkele gaten en het inbrengen van een scoop. Volgens de leverancier bleek daaruit dat alles in orde was.

Wij bleven echter onze twijfels houden, temeer toen wij zelf eens in de geboorde gaten gingen kijken en er met een tandenborstel naar isolatiemateriaal (minerale wol ) zochten: niets ! Toen hebben wij Erik Baart van Baart-Doet verzocht om warmtefoto’s van de gevels te maken. Op de foto’s was duidelijk te zien dat er zich op vele plaatsen geen of weinig isolatiemateriaal in de spouw bevond. De gemaakte foto’s zijn naar de leverancier gestuurd en deze heeft, na behoorlijk wat mailverkeer, uiteindelijk de spouwen van het gehele woning (2 onder 1 kap ) opnieuw behandeld, met als resultaat een deugdelijke isolatie.

De warmtefoto’s van Baart zijn daarbij van doorslaggevende betekenis geweest.

– Jan en Els Nauta, Zwolle

{

We waren benieuwd naar de mogelijkheden om onze woning uit eind jaren tachtig energiezuiniger en duurzamer te maken. Erik Baart bleek de ideale deskundige, die ons met goede adviezen op weg hielp. Via zijn uitgebreide netwerk presenteerde hij maatwerkoplossingen om zelf energie op te wekken en om de woning te isoleren. Door zijn achtergrond als bouwkundige waren de bijbehorende kostenramingen (inclusief terugverdientijden) vrij gedetailleerd. Kortom, als we in de toekomst opnieuw vragen hebben over energie en duurzaamheid, weten we bij wie we moeten zijn.

– Stefan Wilms, Elburg

{

Voor de bouwtechnische keuring t.b.v. de aankoop van ons huis hebben wij dhr. Baart van Baart-DOET ingeschakeld. Snel contact en een goede prijs waren voor ons de redenen om Baart-DOET de opdracht te verlenen. Binnen twee werkdagen heeft de keuring plaatsgevonden. Het rapport ontvingen wij direct na het weekend, met passende aandachtspunten en oplossingen.
Vanuit ons kijken wij terug op een prettige samenwerking met een vakman. Een volgende keer staat Baart-DOET boven aan de lijst!

– T. Jansink, Zwolle

{

De heer Baart heeft mij uitstekend geholpen. Het gehele proces heeft nog geen ochtend in beslag genomen. De uitkomst van definitief energielabel was ook conform verwachting. De heer Baart belde uit zichzelf om te vragen of alles was ontvangen. Hij heeft ook een aantal aanvullende vragen snel en adequaat beantwoord. Een echte aanrader wat mij betreft.

– Peter Lage Venterink

{

Dhr. Baart heeft voor mij de afhandeling gedaan voor het vaststellen van het definitieve energie certificaat, i.v.m. verkoop van mijn woning. E.e.a. was met 1 dag geregeld. Bij onduidelijkheden werd er gebeld en het contact was prettig. Ik zou Baart-DOET aanraden bij andere mensen.

– A. van den Hoek

{

Erik Baart heeft voor ons een bouwtechnische keuring uitgevoerd voor de aankoop van een woonhuis. We zijn erg tevreden over zijn diensten. Hij is snel, grondig, heeft uitstekende kennis en komt proactief met adviezen. Aanrader!

– Bram Strijkert, Zwolle

{

Praktische adviezen waar je meteen mee aan de slag kan!

– Dennis van den Berg, Zwolle

{

Erik heeft voor ons een warmtescan verzorgd en adviseert ons momenteel bij de verduurzaming van onze woning. De ervaringen zijn tot nu toe goed: de scan gaf ontzettend veel info (over alle hoeken van onze woning, binnen en buiten). Binnenkort gaan we zitten voor een lange termijn plan. Gezien het bouwkundige maatwerk dat per woning nodig is om daadwerkelijk goed te isoleren, gezond te ventileren en verder te verduurzamen, zijn we blij met zijn advies en ondersteuning tot nu toe.

– Joost Wezemer, Lelystad

{

Super snelle en correcte service. Klantgericht werken.

– Marianne Stoffer, Apeldoorn

{

Voordat wij over zijn gegaan tot de aanschaf van een nieuwe woning, hebben we een bouwkundig onderzoek laten uitvoeren door Baart-DOET. Wij hebben voor hem gekozen vanwege de prijs-kwaliteit verhouding. Erik komt professioneel over en lijkt over voldoende bouwkundige kennis te beschikken. Hij heeft overal foto’s van gemaakt en was snel met de aanlevering van het rapport, waarna wij konden overgaan tot aankoop van de woning.
Nadien heeft Erik de foto’s nog nagestuurd en gebeld met advies ter ‘‘verduurzaming’ van de woning.
Al met al zijn wij zeer tevreden en raden we anderen zeker aan van Eriks diensten gebruik te maken.

– Marieke Hagen, Hulshorst

{

Ik heb bij Erik een bouwtechnisch onderzoek laten uitvoeren en ben zeer blij met de uitkomsten. Veel tips gekregen over energie besparen en bouwtechnische verbeteringen. Ook werkt hij snel en is zeer flexibel.

– Dennis Otten, Hardenberg

{

Erik Baart heeft voor mij een keuring verricht voor een huis. Ik heb gekozen voor Erik, omdat zijn prijs goed is en hij flexibel is. Op zeer korte termijn kon hij langskomen en de bouwtechnische keuring verrichten. Daarnaast kon er gekozen worden uit 2 soorten rapporten die in prijs verschilden. Omdat ik nog niet wist welke ik nodig had, gaf Erik aan om eerst de goedkoopste te doen. Indien ik later toch nog de duurdere variant nodig had, dan kon ik dat aangeven.
Het rapport wordt opgestuurd inclusief alle foto’s die gemaakt zijn. Dat was ook handig. Nadien is het bij Erik ook geen probleem om nog contact op te nemen en je vragen aan hem voor te leggen.

– Luuk Timmer, Zwolle

{

Het voorlopige energielabel van ons huis is vanmiddag definitief gemaakt terwijl we even van huis waren. Baart-DOET wat hij belooft. Diensten transparant op de site. De rekening was precies de kosten die op de site staan. Eerlijk en snel. Van harte aanbevolen.

– Edward en Luciènne Teunissen, Apeldoorn