Meeloopkeuring oplevering nieuwbouw

Bij de bouwkundige meeloopkeuring wordt ieder onderdeel van de woning, gerelateerd aan bouwjaar en de bouwaard, voorzien van een technisch waarde oordeel. Ik loop samen met u door woning en zal ter plekke mijn bevindingen toelichten. Ook kan ik uw vragen direct beantwoorden. Bij de meeloopkeuring worden de bevindingen niet vastgelegd in een bouwkundig rapport, dit in tegenstelling tot de aankoopkeuring.

Voordelen meeloopkeuring

Een meeloopkeuring kan zeer goed worden ingezet bij een oplevering van een nieuwbouw woning, bij een grote verbouw of bij een bestaande woning en is voor u als leek een steun in de rug. U kunt deze meeloopkeuring prima inzetten als er geen bouwkundige rapportage en financieel inzicht voor u nodig is. Uiteraard kan de financiële technische raming indien nodig achteraf (als meerwerk) afgenomen worden.

Meeloopkeuring voor inzicht van de bouwkundige staat zonder rapportage en financieel oordeel

Baart-DOET energie- en bouwadvies regio Zwolle oplevering keuren inspectie aannemer controle huis pand appartement gebouw bestaand en nieuwbouw vastgoed

Meeloopkeuring oplevering

  • Snel en effectief, alleen op moment van deze fysieke keuring
  • Onafhankelijk en objectief
  • Inzicht in feitelijke kwaliteit van de woning
  • Direct vragen beantwoorden
  • LET OP geen bouwkundige rapportage of inzicht financiële ramingOptioneel:
  • Warmtescan, met een warmtebeeldcamera infrarood beelden maken. Laat zien of het pand goed geïsoleerd is en geen warmtelekken heeft (kan alleen als er voldoende temperatuurverschil is tussne binnen en buiten).

Opleveringskeuring = meeloopkeuring

Bij nieuwbouw of grote verbouwingen is het een goed idee om een vooroplevering te combineren met een opleveringskeuring. Zo weet u zeker dat u krijgt waar u voor betaalt. Ook hier heeft een keuringsrapport zijn geld al vaak ruimschoots opgebracht. Met het bouwtechnisch rapport van de vooroplevering in de hand kunt u zorgen dat uw bouwer een aantal zaken voor dezelfde prijs beter uitvoert!

Baart-DOET snel en effectief met u een meeloopkeuring, zodat u direct weet wat de technische staat van uw kostbare woning is.

Neem vrijblijvend contact met me op en ontdek hoe ik u kan ondersteunen bij een meeloopkeuring.

Baart-DOEt energie- en bouwadvies omgeving Zwolle energiebesparen tips energievermindering besparen goed voor milieu en portemonee geld besparen CO2 verminderen energieneutraal wonen bouwkundige passie voor uw vastgoed

Erik Baart | Eigenaar Baart-DOET

Ik, Erik Baart, luister naar uw wensen en combineer dit met het luisteren naar mijn groene hart. Het is mijn missie om duurzaam te bouwen en energie te besparen. Met mijn energieneutraal maken van uw vastgoed, probeer ik zoveel mogelijk gaskranen dicht te draaien en de schadelijke CO2-uitstoot te verminderen. Samen kunnen we zorgdragen voor het behoud van onze wereld, opdat het voor de mens fijn wonen is.