Klimaatverandering wat kan ik nu doen?

Visie en missie

Klimaatverandering heeft zeer grote gevolgen voor ons als huidige mens op onze unieke aarde, hiervoor strijden door CO2-uitstoot verminderen is mijn missie. Verbouwen en bouwen is maatwerk en goed bouwen en vastgoed beheren dat doe je samen! Twee zaken die u vaak van mij hoort en leest. Het zijn uitgangspunten waar de dienstverlening van Baart-DOET op gebaseerd is.

Wat ik ook doe, ik doe het altijd vanuit de volgende vijf uitgangspunten:

Hoe ik daar invulling aan geef, leest u hier.

Klantvriendelijkheid en maatwerk

Ik mag dan nog zo veel kennis en ervaring hebben op het gebied van bouwen en onderhouden van vastgoed, het is uw project. Of het nu gaat om uw huis, pand of uw bedrijfsruimte, uw wensen staan voorop. Daarbij zijn geen twee gebouwen hetzelfde en is er altijd maatwerk vereist. Ieder bouwtechnisch advies of energieadvies, ieder onderhoudsplan en iedere projectplanning wordt dus in intensief overleg met u precies naar uw wensen opgesteld.

Ontzorgen en begeleiden

Als een project eenmaal begonnen is, wilt u graag op de hoogte gehouden worden, maar niet lastig gevallen worden met ieder detail. Ik streef er dus naar om een ideale balans te vinden tussen u informeren en gewoon zorgen dat het voor elkaar komt. De dagelijkse begeleiding van uw project, met de zorgen die daarbij horen, neem ik u uit handen. Moeten er beslissingen genomen worden, dan zorg ik dat u op dat moment alle informatie hebt die u nodig heeft. En heeft u tussendoor toch nog vragen, dan hoeft u mij alleen maar te bellen of te e-mailen!

Baart-DOET-energieadvies-energiebesparing-advies-Visie

Visie op milieu en klimaatverandering

Bij alles wat we doen, moeten we rekening houden met de wereld om ons heen, een lange termijn visie hoort daarbij. Dat betekent dat ik probeer om zo energiezuinig en duurzaam mogelijk te werken en te leven. Met de technieken die tegenwoordig beschikbaar zijn hoeven energie besparen en comfortabel wonen en/of werken elkaar ook helemaal niet meer uit te sluiten. In tegendeel!

Maatschappelijk verantwoord

We moeten allemaal ons brood verdienen, maar er is meer in het leven dan geld alleen. Ik haal veel voldoening uit projecten die zorgen voor een mooiere en socialere wereld. Daarom zet ik bijvoorbeeld mijn expertise vrijwillig in voor de vereniging Blauwvinger Energie, een initiatief van en door Zwollenaren, dat streeft voor meer duurzame opwekking van al het benodigde Zwolse energie, door eigen energie op te wekken en zo de verduurzaming van Zwolle nastreeft. Ook het bestrijden van Zwolse energiearmoede is een van de vele doelstellingen.

Lokaal en samen

Ik zei het al en ik blijf het zeggen: goed bouwen en vastgoed onderhouden, dat doe je samen! Er zijn bij ieder bouw- of onderhoudsproject allerlei belanghebbenden. Ik heb er plezier in om alle belangen zo optimaal mogelijk te verenigen. Uw belang staat centraal ? U bent tenslotte mijn klant, maar op het gebied van duurzaamheid is samenwerking met uw buren vaak een goede manier om kosten te besparen en de medewerking van de autoriteiten te krijgen. Ik vind het ook heel belangrijk om de lokale economie te stimuleren. Ik houd dus bewust mijn werkgebied klein en ik werk alleen met lokale bedrijven. Kijk op de volgende pagina voor mijn MVO Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Baart-DOET is een maatschappelijk verantwoord ondernemer en werkt aan een beter milieu voor u en de wereld van morgen!

Laten we bovendien niet vergeten dat het besparen op energie ook goed is voor ons milieu nu en in de toekomst en het toekomstig leefklimaat van de nieuwe en reeds jonge wereldbewoners. Wij (u dus) bepalen zelf welke erfenis we achterlaten aan de generaties van de toekomst.

Naast Blauwvinger Energie zet ik mij ook in voor Klimaatzaak,UrgendaMeerbomen.nuAardpeerAmnesty NLGreenpeaceWNF en Avaaz.

Benieuwd hoe ook u energie kan besparen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek de mogelijkheden, die u helpen te besparen op energiekosten.