Klimaatverandering wat kan ik nu doen?

Interessante websites

Home – Klimaatverandering wat kan ik nu doen – Interessante websites

Interessante websites op internet die U NU verder kunnen helpen met; de maatschappij verbeteren, verduurzamen, duurzame energie, milieu verbeteren,  klimaatverandering en CO-2 uitstoot verminderen staan als aanzet hieronder genoemd. De afgelopen eeuwen zijn er door de mens te veel en frequenter veel broeikasgassen in de lucht/atmosfeer gekomen. Nadat al deze gassen wijdverspreid zijn, maken ze door de chemische samenstelling langzame tot zeer langzame afbrekende ketens, die het langdurig en meer warmte van de zon blijven vasthouden, waardoor de temperatuur op aarde verder blijft stijgen.

Interessante websites, zoek oplossingen

Gelukkig heeft de mensheid momenteel voldoende kennis en de technologie om onze impact op ons wereldwijde klimaat drastisch te gaan verminderen. Allereerst betekent dat, dat de druk op ’s werelds meest kwetsbare plaatsen, voor mensen en dieren kan verminderen. Echter, de vraag is of dat dan snel genoeg gebeurt. Hierom zorgen maken is logisch, maar lost helaas niets op. Zoek daarom ondertussen verder naar de vele beschikbare oplossingen om direct op een positieve manier uiting te geven aan van uw terechte zorgen.

Allereerst het belangrijkste wereld klimaatprobleem van broeigassen verminderen, zoek eerst dichtbij om deze gewoon blijvend te gaan verminderen, doe wat mogelijk is. Kortom door NU samen aan de slag te zijn, krijgt u direct positieve energie. Ervaar dit fijne gevoel. Er staan vele interessante websites met praktische achtergrondinformatie, oplossingen en tips. Tenslotte komen we samen WEL verder, ik zeg doen want echt elk stapje telt mee,

DOET u NU ook MEE dat werkt WEL?

ZWOLLE LOKAAL, verduurzaming websites

www.blauwvingerenergie.nl

Energie uit Zwolle bij u thuis Doe ook mee! Zonder bijbetalen lokaal steun energietransitie en daarbij levering via Greenchoise vanaf onze lokalen drijvende zonneparken samen lokaal verduurzamen, het kan!

www.zwolle.nl samen in de wijk verduurzamen, het kan, doen!

www.iungo.nl energiemonitoring en programmeerbaar schakelen via stopcontact van al uw apparaten.

www.broodfonds.nl ziektekostenregeling voor ondernemers samen in een groep van maximaal vijftig personen.

ENERGIE en MILIEU, KLIMAATVERANDERING

Interessante  websites Zwolse energie van  Blauwvingerenergie  lokaal stroom doe mee

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES

SAMENWERKING WEBSITE Baart-DOET

Tekst Berry ten Hoven mediastory.nl

SEO Arjen Brouwer Toren 10 website optimalisatie

Beeldend vormgeving Harry Gijsman harrygijsman.nl

Duurzaam groene hosting Niels van der Velden www.natuurlijkhosting.nl

Actief inzetten en meewerken voor onze Aarde

Baart-DOET is een maatschappelijk verantwoord ondernemer en werkt aan een beter milieu voor u en de wereld van morgen!

 Laten we bovendien niet vergeten dat het besparen op energie ook goed is voor ons milieu nu en in de toekomst en het toekomstig leefklimaat van de nieuwe en reeds jonge wereldbewoners. Wij (u dus) bepalen zelf welke erfenis we achterlaten aan de generaties van de toekomst.

Naast Blauwvinger Energie zet ik mij ook in voor Klimaatzaak,UrgendaMeerbomen.nuAardpeerAmnesty NLGreenpeaceWNF en Avaaz.

Benieuwd hoe ook u energie kan besparen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek de mogelijkheden, die u helpen te besparen op energiekosten.