Hoofdsponsor van De Smaak van Zwolle

Hoofdsponsor van De Smaak van Zwolle
13 februari 2017 Erik Baart

Dit jaar ben ik een van de trotse hoofdsponsors van de streekmarkt De Smaak van Zwolle. Aan dit fantastische, duurzame initiatief lever ik graag een extra bijdrage.

De Smaak van Zwolle duurzame voeding en markt Zwolle en omgeving ecologisch biologisch groene ondernemers transitie CO2 neutraalInitiatiefnemer Harry Schonewille (Deliweb) organiseerde in 2006 de eerste streekmarkt onder de vlag van Slow Food Zwolle. De Smaak van Zwolle is uitgegroeid tot een groots evenement van lokale winkels en producenten en andere duurzame organisaties uit de regio. Nieuw dit jaar is het logo (zie afbeelding hierboven) en een picknickplek waar u de vele smakelijke producten van de markt direct kunt opsmikkelen. Klik op bovenstaand logo om naar de geheel vernieuwde site te gaan.

Noteer de volgende data voor de altijd heerlijke, eerlijke en gezellige streekmarkten alvast in uw agenda:

2 april 2017                 Doepark Nooterhof Zwolle
Zomer 2017                 Nader te bepalen Zwolle
17 september 2017      Doepark Nooterhof Zwolle
10 december 2017       de Vreugdehoeve Zwolle

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Energielabel Ook bij Baart-DOET voor € 15,=

Belangrijke mededeling:

Vanaf 1 januari 2021 is het voor een woningeigenaar niet meer mogelijk om via www.energielabelvoorwoningen.nl een energielabel aan te vragen. Per 1 januari 2021 wijzigt namelijk de bepalingsmethode voor het energielabel. Vanaf dan moet de woningeigenaar een energie-adviseur inhuren voor het opstellen van het energielabel. Hiermee komt een einde aan deze webapplicatie.

Wat betekent dit?

Tot 1 januari 2021 kunnen woningeigenaren een aanvraag voor een energielabel starten. Een erkend deskundige heeft dan samen met de woningeigenaar tot 1 april 2021 de tijd om de aanvraag af te ronden en het energielabel te registreren.

Wilt u een energielabel aanvragen? Neem vrijblijvend contact op.