Gratis persoonlijk energie advies 5 juni 2016

Gratis persoonlijk energie advies 5 juni 2016
1 juni 2016 Erik Baart

Gratis persoonlijk energie advies 5 juni 2016vlag-baart-doet-1-72x300

Op 5 juni sta ik weer op de streekmarkt De Smaak van Zwolle. Deze keer wordt de altijd gezellige streekmarkt midden in de binnenstad gehouden, waar op dat moment ook Zwolle Unlimited aan de gang is. Ergens aan de Stadsgrachtzijde Krabbestraat, ter hoogte van Cafe het Beugeltje en voormalig restaurant De Librije, kunt u mij in mijn kraam vinden. Deze keer neem ik een smaakvolle vlag mee, waardoor ik niet te missen ben (zie foto). Natuurlijk heb ik op de streekmarkt ook weer mijn gele bouwhelm op. Bij mijn kraam kan ik u alles vertellen over de werking van de zonneboiler en ook neem ik een aantal tabellen mee waarop u de resultaten van het door mijn toegepaste rekenprogramma AARD kunt aflezen. Op deze tabellen kunt u zien hoeveel energie er bij vastgoed in een jaar verloren gaat en wat er opgewekt wordt. Per maand staat afgebeeld hoeveel kilowatt energie er door de zon, interne warmte en verwarming bijkomt en hoeveel er bijvoorbeeld via het dak en de gevels weer weglekt. Deze tabellen vormen een belangrijk onderdeel van het energieneutraal maken van uw vastgoed.

De streekmarkt is open tussen 11.00 uur en 17.00 uur. Kom gerust even bij mij aan voor gratis persoonlijk energie advies.