Energie maatwerkadvies

Minder energie verbruiken, is beter voor ons milieu en ook voor uw portemonnee. Ik denk mee over welke aanpak het beste bij uw woning of bedrijfspand past, zodat u met mijn energie-maatwerkadvies zoveel mogelijk energie en geld kunt besparen.

Mijn geheel eigen aanpak

Bij mijn energie-maatwerkadvies zorg ik ervoor dat u de juiste keuzes kunt maken. Zo voer ik exacte berekeningen uit met uw persoonlijke situatie van energiestromen in alle ruimtes. Hiervoor gebruik ik de ingenieuze rekentool van AARD. Ook analyseer ik uw huis of bedrijfspand met mijn warmtecamera. Op de infraroodfoto kan ik precies zien waar de meeste warmte (energie) weglekt.
Ik heb een geheel eigen aanpak om tot een goed onderbouwd advies te komen. Eerst doe ik een uitgebreid onderzoek, dan geef ik mijn advies en in overleg met u volgt daarna een uitvoeringsplan, waarbij ik de inzet van specialisten en de begeleiding van het hele project aanstuur.

Voor mijn energie maatwerkadvies inspecteer ik de volgende thema’s:

Energie en geld besparen

De energierekening is zowel voor bedrijven als voor particuliere huishoudens elke maand weer een grote kostenpost. Met energiebesparende producten, als isolatie, een zonnepaneel, een zonneboiler of isolerend glas, kunt u al heel wat energie besparen. Het zijn investeringen die zich vrij snel weer terugverdienen. Onmiddellijk na een energiebesparende aanpassing gaat u maandelijks minder betalen. U werkt dan niet alleen milieuvriendelijker maar houdt ook elke maand geld over. In mijn energie maatwerkadvies staat de terugverdientijd nauwkeurig voor u uitgerekend. Ik stel een werkbaar besparingsplan op, waarmee u uit de voeten kunt.

Subsidies voor energiebesparing

De overheid verstrekt subsidies voor een aantal energiebesparende maatregelen en energiebesparende producten. Zo is er een subsidie voor de kleinere warmteopwekkers zoals de warmtepomp, de zonneboiler, een biomassaketel of een pelletkachel en soms ook voor isolatie. In sommige gevallen is het ook mogelijk om goedkoop geld te lenen voor duurzame aanpassingen. Ik kan u helpen met het verkrijgen van subsidies. Dat scheelt u naast geld ook tijd.

Mijn maatwerk missie

Iedere woning of ieder pand biedt zoveel mogelijkheden om energie te besparen dat er voor iedereen voordeel te behalen valt. Haalbare en betaalbare energiebesparing voor iedereen. Dat is mijn missie. Op het gebied van energie besparen zijn er veel meer mogelijkheden dan u op voorhand denkt. Kijk rechtsonderaan deze pagina, gratis super tips, voor drastische energiebesparing!

Benieuwd hoe ook u energie kunt besparen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek waar voor u de grootste kansen liggen om te besparen op uw energiekosten.

Baart-DOEt energie- en bouwadvies omgeving Zwolle energiebesparen tips energievermindering besparen goed voor milieu en portemonee geld besparen CO2 verminderen energieneutraal wonen bouwkundige passie voor uw vastgoed

Erik Baart | Eigenaar Baart-DOET

Ik, Erik Baart, luister naar uw wensen en combineer dit met het luisteren naar mijn groene hart. Het is mijn missie om duurzaam te bouwen en energie te besparen. Met mijn energieneutraal maken van uw vastgoed, probeer ik zoveel mogelijk gaskranen dicht te draaien en de schadelijke CO2-uitstoot te verminderen. Samen kunnen we zorgdragen voor het behoud van onze wereld, opdat het voor de mens fijn wonen is.