Rekentool energieverbruik AARD

Bent u benieuwd naar uw energieverbruik als het gaat om licht, vorm, geluid en temperatuur?
Elke woning of pand heeft zo zijn eigen aard en beleving. Aard dat ik inzichtelijk kan maken met de unieke rekentool AARD. Een geweldige rekentool om energieverbruik in alle vormen te meten.

Baart-DOET legt met de rekentool AARD energiestromen en energieverlies inzichtelijk vast.

 

Doorberekenen van warmtehuishouding

Baart-DOET energie- en bouwadvies rekentool Aard inzicht wat energiestromen energieverlies energieverbruik in uw woning pand vastgoed doen

Baart-DOET energie- en bouwadvies rekentool Aard inzicht wat energiestromen energieverlies in uw woning pand vastgoed doen

Vaak regelt u met een thermostaat, radiatorknop, ventilatieschuif, raam of deur de gewenste temperatuur voor een ruimte waardoor die prettig aanvoelt. De ongemakken van een te warme of te koude ruimte hebben vaak te maken met onvoldoende isolatie of verkeerde materialen van de aanwezige constructies (aankledingen).

Met de rekentool AARD onderzoek ik deze warmtehuishouding en maak dynamische doorberekeningen van een heel klimaatjaar. Ik zoek gericht naar oplossingen om tot een evenwichtige en comfortabele balans te komen voor elke ruimte.

 

Rekentool energieverbruik dat maatregelen vergelijkt

AARD is een revolutionair programma dat verschillende energiemaatregelen binnen een woning of pand met elkaar kan vergelijken. Samen met u kijken we naar meerdere oplossingen. Hierbij laat ik zien wat ideaal is en de meest optimaal bouwkundige oplossingen zijn. Deze kunt u door goed onderbouwde berekeningen nauwkeurig vergelijken en dan een keuze maken. En dat voor meer betaalbare woonlasten! Wat wil u nog meer?

Een energieneutrale woning wordt met de rekeningtool energieverbruik AARD ook echt met cijfers inzichtelijk.

 

Rekentool energieverbruik voor comfort en besparing

Aan de hand van berekeningen ga ik verschillende mogelijkheden na. Zo onderzoek ik bijvoorbeeld of het toepassen van zonwering of speciaal isolerend glas aan te raden is. Detaillering van gevels, vloeren en dak komen voor comfort vrij precies.
Ook onderzoek ik de hoeveelheid en het soort afwerkingen, het aantal meubels en de aankleding van het uw huis of pand.

Door exacte berekeningen kunt u betere keuzes maken, wat uw energiekosten aanzienlijk verlagen.

 

Contact over AARD, dé rekentool voor energieverbruik

Heeft u vragen over AARD of wilt u persoonlijk advies over wat ik met de rekentool AARD voor uw leefruimtes kan betekenen? Aarzel niet en neem gerust contact met me op.

Baart-DOET maakt duurzaam en leefbaar vastgoed met lage energiekosten mogelijk.

Benieuwd hoe ook u energie kunt besparen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte en ontdek waar voor u de grootste kansen liggen om te besparen op uw energiekosten.

Baart-DOEt energie- en bouwadvies omgeving Zwolle energiebesparen tips energievermindering besparen goed voor milieu en portemonee geld besparen CO2 verminderen energieneutraal wonen bouwkundige passie voor uw vastgoed

Erik Baart | Eigenaar Baart-DOET

Ik, Erik Baart, luister naar uw wensen en combineer dit met het luisteren naar mijn groene hart. Het is mijn missie om duurzaam te bouwen en energie te besparen. Met mijn energieneutraal maken van uw vastgoed, probeer ik zoveel mogelijk gaskranen dicht te draaien en de schadelijke CO2-uitstoot te verminderen. Samen kunnen we zorgdragen voor het behoud van onze wereld, opdat het voor de mens fijn wonen is.