Rekentool energieverbruik

Elk vastgoed heeft zo zijn eigen aard. Door het gebruik van vorm, licht, geluid, temperatuur en geur krijgt uw woning of bedrijfspand zijn eigen beleving. Deze aard kan ik voor uw vastgoed inzichtelijk maken met de unieke rekentool AARD. Een geweldige rekentool om energieverbruik te meten.

Onderzoek met AARD

Baart-DOET energie- en bouwadvies rekentool Aard inzicht wat energiestromen energieverlies energieverbruik in uw woning pand vastgoed doen

Baart-DOET energie- en bouwadvies rekentool Aard inzicht wat energiestromen energieverlies in uw woning pand vastgoed doen

Vaak regelt u met een thermostaat, radiatorknop, ventilatieschuif, raam of deur de gewenste temperatuur voor een ruimte waardoor die prettig aanvoelt. De ongemakken van een te warme of te koude ruimte hebben vaak te maken met onvoldoende isolatie of verkeerde materialen van de aanwezige constructies (aankledingen). Met de rekentool AARD onderzoek ik de warmtehuishouding van uw pand. Ik maak dynamische doorberekeningen van een heel klimaatjaar en zoek gericht naar oplossingen om tot een evenwichtige en comfortabele balans te komen voor elke ruimte. Een energieneutrale woning wordt nu door inzicht bereikbaar!

AARD is een nieuw en revolutionair programma. Hiermee kan je verschillende energiemaatregelen binnen een pand met elkaar vergelijken. Voor bestaand- of nieuw vastgoed, kan relatief eenvoudig energiebesparingen worden doorgerekend.
Samen met jouw kijken we naar meerdere oplossingen. Hierbij laat ik zien wat ideaal en de meest optimaal bouwkundige oplossingen zijn. Deze kun je verder vergelijken, daarin een keuze maken met goed onderbouwde berekeningen en dat voor meer betaalbare woonlasten! Wat wil je nog meer?

Rekentool energieverbruik voor comfort en besparing

Met de tool kan ik verschillende energiemaatregelen met elkaar vergelijken. Ik krijg daarmee handvatten om de aard van uw kostbare vastgoed te verbeteren. Zo onderzoek ik bijvoorbeeld of het toepassen van zonwering of speciaal isolerend glas aan te raden is. Ook onderzoek ik de hoeveelheid en het soort afwerkingen, het aantal meubels en de aankleding van het uw huis of pand. Detaillering van gevels, vloeren en dak komt voor comfort vrij precies.

Voor ieder vastgoed kan ik relatief eenvoudig energiebesparingen doorberekenen. Zo kan ik samen met u kijken naar meerdere oplossingen met goed onderbouwde berekeningen. Deze vergelijken we waardoor u een keuze kunt maken uit oplossingen waarmee u uw woonlasten aanzienlijk verlaagt! Wilt u advies over wat ik met rekentool AARD voor uw leefruimtes kan betekenen?

Baart-DOET maakt duurzaam en leefbaar vastgoed met lage energiekosten mogelijk?

Benieuwd hoe ook u energie kunt besparen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte en ontdek waar voor u de grootste kansen liggen om te besparen op uw energiekosten.

Baart-DOEt energie- en bouwadvies omgeving Zwolle energiebesparen tips energievermindering besparen goed voor milieu en portemonee geld besparen CO2 verminderen energieneutraal wonen bouwkundige passie voor uw vastgoed

Erik Baart | Eigenaar Baart-DOET

Ik, Erik Baart, luister naar uw wensen en combineer dit met het luisteren naar mijn groene hart. Het is mijn missie om duurzaam te bouwen en energie te besparen. Met mijn energieneutraal maken van uw vastgoed, probeer ik zoveel mogelijk gaskranen dicht te draaien en de schadelijke CO2-uitstoot te verminderen. Samen kunnen we zorgdragen voor het behoud van onze wereld, opdat het voor de mens fijn wonen is.