Energieverbruik meten met iungo

Bent u benieuwd naar het gas- en en stroomverbruik van alle apparaten in uw huis? Ik kom graag bij u thuis om iungo uit te leggen**.  Hiermee kunt u heel exact het energieverbruik meten van al uw apparaten.

 

Mogelijkheden van iungoenergiemanager energiecontroller Domotica energiebesparen stroom elektra verminderen CO2 reductie Baart-DOET energie- en bouwadvies Zwolle

Naast het overzichtelijk weergeven van energieverbruik kunt u vanaf uw computer, smartphone of tablet al uw apparatuur op afstand bedienen en programmeren met verschillende mogelijkheden.
Uw energie- en gasverbruik zijn zelfs per tien tot 30 seconden te zien. Als u gaat koken of de tv aanzet, zult meteen een verandering in energieverbruik zien.
U zult verbaasd zijn over hoeveel energie een tv-decoder vreet.

Met iungo houdt u voortdurend grip op uw energiekosten. Zo kwam Arneout Jacobs uit Zwolle er door iungo achter dat hij dringend een nieuwe koelkast nodig had.
Zijn oude koelkast verbruikte maar liefst 600 kWh per jaar en zijn nieuwe 130 kWh. Een besparing op energie van ruim 50%.

 

Ook uw energieverbruik meten?energieverbruik Zwolle - Baart-DOET Zwolle energieadvies verbouw bouwadvies beter milieu energie verminderen besparen meten en bewust meten

Het enige dat u eenmalig aanschaft is een sensor box bij een traditionele meter (elektriciteit, gas, water, warmtemeter) en per apparaat of apparatengroep (verdeelstekker) een tussenstekker. Bij een slimme meter hoeft dit niet.
iungo is ook uit te breiden voor bijvoorbeeld warmtepompen, zonnepanelen en laadpalen. De ontwikkelingen voor uitbreidingen en mogelijkheden gaan steeds door en de updates hiervoor worden gratis beschikbaar gesteld. Ook heeft u geen maandelijkse abonnementskosten!

Alle gegevens worden alleen op uw eigen iungo opgeslagen en kunnen dus niet zomaar aan derden worden verstrekt. Dit alles maakt het systeem van iungo zeer waardevol en veilig. Door energieverbruik te meten, weet u ook waar u op moet besparen.

Het Nederlandse Zwolse bedrijf iungo is onderscheiden met een innovatie award.
iungo betekent in het Latijn ‘Ik verbind’ en dat is ook wat er letterlijk gebeurd. Voor het Domotica systeem, waar wereldwijd vele fabrikanten producten voor maken, kan iungo de verbindende schakel zijn, waarop u met uw computer, tablet, smartphone alles kunt bedienen!

 

Korting op iungo

Als u de iungo producten via mij aanschaft krijg u een kleine korting. Dat is toch mooi even meegenomen.
Kijk op www.iungo.nl/bestellen, geef aan mij door wat u wilt hebben (of maak printscreens) en mail dit naar mij met uw contactgegevens: info@baart-doet.nl.
Dan zorg ik ervoor dat u de producten zo snel mogelijk in huis heeft.

 

Gratis iungo advies en energieverbruik metenenergieverbruik Zwolle - Baart-DOET Zwolle energieadvies verbouw bouwadvies beter milieu energie verminderen besparen meten en bewust meten

Als u de iungo producten in huis heeft, kom ik graag kosteloos bij u langs om het programma aan u uit te leggen. Dan gaan we samen na hoe uw iungo het beste voor u kan werken.

**Als u buiten Zwolle woont, reken ik wel een reiskostenvergoeding.

 

Vragen over iungo of het meten van uw energieverbruik?

Heeft u nog vragen of wilt u weten wat iungo in uw thuissituatie kan betekenen?
Neem dan gerust contact met me op. Ik vertel u er graag meer over.

Met iungo en het advies van Baart-Doet uit Zwolle, kunt u op uw energieverbruik een hoop besparen!

Benieuwd hoe iungo energie voor u bespaart?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontdek waar voor u de grootste kansen liggen om te besparen op uw energiekosten.

Baart-DOEt energie- en bouwadvies omgeving Zwolle energiebesparen tips energievermindering besparen goed voor milieu en portemonee geld besparen CO2 verminderen energieneutraal wonen bouwkundige passie voor uw vastgoed

Erik Baart | Eigenaar Baart-DOET

Ik, Erik Baart, luister naar uw wensen en combineer dit met het luisteren naar mijn groene hart. Het is mijn missie om duurzaam te bouwen en energie te besparen. Met mijn energieneutraal maken van uw vastgoed, probeer ik zoveel mogelijk gaskranen dicht te draaien en de schadelijke CO2-uitstoot te verminderen. Samen kunnen we zorgdragen voor het behoud van onze wereld, opdat het voor de mens fijn wonen is.