Tools bij energiebesparing

Energie-verbruik meten met Iungo

Home – Energie besparen – Tools energieadvies – Energieverbruik meten met iungo

Bent u benieuwd naar het real-time gas- en en stroomverbruik van alle apparaten in uw huis? Hiermee kunt u heel exact het energieverbruik meten en indien gewenst schakelen van al uw apparaten. Energieverbruik meten zonder abonnement inclusief updates data voor jezelf gratis, daarnaast koppelen en besturen met alle Domotica producten interactief of tijdgestuurd vrijwel alles is mogelijk!

Mogelijkheden van iungo energiemanager

Naast het overzichtelijk weergeven van energieverbruik kunt u vanaf uw computer, smartphone mobiel of tablet al uw apparatuur op afstand bedienen en programmeren met verschillende mogelijkheden.
Uw energieverbruik zijn zelfs per tien tot 30 seconden te zien. Als u gaat koken of de tv aanzet, zult meteen een verandering in energieverbruik zien, hierdoor kunt door de partroonvormen uw eigen apparatuur en gedrag herkennen.
Ook u zult verbaasd zijn over hoeveel energie een tv-decoder en internetrouter bijvoorbeeld ongemerkt van uw energierekening vreet.

Met iungo houdt u voortdurend grip op uw energiekosten. Zo kwam Arneout Jacobs uit Zwolle er door iungo achter dat hij dringend een nieuwe koelkast nodig had. Zijn oude koelkast verbruikte maar liefst 600 kWh per jaar en zijn nieuwe 130 kWh. Een besparing op energie van ruim 50%.
iungo-monitoring-energieverbruik-meten-controller-energiemanager-koppelen-Domotica

Ook uw energieverbruik real-time meten en meer?

Het enige dat u eenmalig aanschaft is een sensor box bij een traditionele meter (elektriciteit, gas, water, warmtemeter) en per apparaat of apparatengroep (verdeelstekker) een tussenstekker. Bij een slimme meter hoeft dit niet, gewoon rechtstreek koppelen met bijgeleverde P1-kabel. De iungo is ook uit te breiden voor bijvoorbeeld uitlezen van verbruik warmtepompen, zonnepanelen, opslagsysteem en laadpalen. De ontwikkelingen voor uitbreidingen en mogelijkheden gaan steeds door en de updates hiervoor worden gratis beschikbaar gesteld. Ook heeft u geen maandelijkse abonnementskosten! Alle gegevens worden alleen op uw eigen iungo opgeslagen en kunnen dus niet zomaar aan derden worden verstrekt. Dit alles maakt het systeem van iungo zeer waardevol en veilig. Door energieverbruik te meten in hoeveelheden en in geld direct met een dachboard in te zien, weet u ook waar u op kunt besparen.

Het Nederlandse Zwolse bedrijf iungo is onderscheiden met een innovatie award.
iungo betekent in het Latijn ‘Ik verbind’ en dat is ook wat er letterlijk gebeurd. Voor het Domotica systeem, waar wereldwijd vele fabrikanten producten voor maken, kan iungo de verbindende schakel zijn, waarop u met uw computer, tablet, smartphone alles kunt bedienen!

Korting op iungo, via mij bestellen, doen

Als u de iungo producten via mij aanschaft krijg u een kleine korting. Dat is toch mooi even meegenomen.
Kijk op www.iungo.nl/bestellen, geef aan mij door wat u wilt hebben (of maak printscreens) en mail dit vrijblijvend naar mij met uw contactgegevens.
Dan zorg ik ervoor dat u de producten zo snel mogelijk in huis heeft.

N

Inzicht in uw vastgoed

Inzicht waaraan en waarom nog verduurzaamd kan worden.

N

Snel en doeltreffend

Pratisch en uitgebreid advies waarmee u direct verder kunt.

N

Integraal, uitgebreid alles wat er toe doet, meer niet

Uw kostbare pand, investeer wat nodig is voor goed verduurzamen.

Benieuwd hoe ook u energie kan besparen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek de mogelijkheden, die u helpen te besparen op energiekosten.