Energielabel definitief maken

Vanaf begin 2015 zijn voor de woning tijdelijk energielabels verstrekt. Het energielabel dat aangeeft hoe energiezuinig uw huis is. Aan de hand van het voorlopige energielabel of bij een nieuwe woning moet u zelf bewijzen welk energielabel uw huis verdient. Ik help u met het energielabel woning definitief maken.

Uw tijdelijke of definitieve energielabel is na te gaan op zoekuwenergielabel.nl een postcode en huisnummer is voldoende!

Baart-DOET energie- en bouwadvies regio Zwolle energielabel definitief maken energiebesparen energieverlie beperken bespaar milieu minder CO2 woning huis pand bestaand en nieuwbouw vastgoed

Normaal voor € 15 heeft u bij Baart-DOET een definitief energielabel

Energielabel, voorlopig, definitief, aanpassen

Voor het verkopen of verhuren van uw huis bent u verplicht om uw energielabel definitief te maken. Bij het vaststellen van een definitief energielabel dient u soms bewijzen te verzamelen en aan te leveren. Dit kost tijd en de bewijzen zijn aan veel regels gebonden. Kijk daarvoor in deze bijlage Energielabel instructieteksten voor de woningeigenaar. Komt u er niet uit, laat mij dan helpen.

Stappen energielabel definitief maken

Om het makelaars en woningbezitters makkelijker te maken, heb ik een ‘energielabel-bewijsinspectie ontwikkeld. In drie eenvoudige stappen heeft u daarmee gegarandeerd een juist energielabel:

  1. Ik kom kort bij u langs (tegen meerprijs)
  2. U ontvangt van mij een rapport met de benodigde bewijsstukken
  3. U voert zelf (of een door uw bevoegd persoon) digitaal deze gegevens voor uw woning in
  4. Ik zorg dat uw definitieve energielabel geregistreerd* wordt op www.energielabelvoorwoningen.nl

* Ik kan u ook?helpen met het definitief maken van uw energielabel via een papieren route.

Energie Prestatie Advies (EPA)

Graag stel ik, als gecertificeerd energielabeldeskundige, het EPA voor u op om uw energielabel snel en correct definitief te maken. Ik kijk welke energiebesparende maatregelen er in uw huis al genomen zijn. Bijvoorbeeld of uw spouwmuren en vloeren goed geïsoleerd zijn, of uw ramen dubbel glas of HR++ glas hebben of u een moderne cv-ketel heeft en of u misschien zonnepanelen of zonneboiler heeft.
Een definitief energielabel kan een gunstig effect hebben op de verhuur of verkoop van uw woning en ook een eerste stap zijn naar het (verder) aanpassen van uw woning.

Graag help ik u met het definitief maken en doorgeven van uw energielabel.

Uw energielabel definitief maken?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan om uw energielabel definitief te maken. 

Baart-DOEt energie- en bouwadvies omgeving Zwolle energiebesparen tips energievermindering besparen goed voor milieu en portemonee geld besparen CO2 verminderen energieneutraal wonen bouwkundige passie voor uw vastgoed

Erik Baart | Eigenaar Baart-DOET

Ik, Erik Baart, luister naar uw wensen en combineer dit met het luisteren naar mijn groene hart. Het is mijn missie om duurzaam te bouwen en energie te besparen. Met mijn energieneutraal maken van uw vastgoed, probeer ik zoveel mogelijk gaskranen dicht te draaien en de schadelijke CO2-uitstoot te verminderen. Samen kunnen we zorgdragen voor het behoud van onze wereld, opdat het voor de mens fijn wonen is.