Zonnescherm tegen warmte

Zou u er op warme dagen graag wat koeler bijzitten?
Graag informeer ik u over het gebruik van een passend zonnescherm voor uw woning/ maatschappelijk vastgoed of bedrijfspand.

 

Zonnescherm voordelen

Als de zonnestralen op uw ramen branden, wordt het binnen als snel heel warm. Door het laten zakken van een eenvoudig knikarmscherm of een ritsscreen bereikt u al een temperatuurverschil van vijf tot zeven graden. Dit scheelt enorm in het werk- of wooncomfort.

Door een goed zonnescherm kunt een constante, aangename binnentemperatuur behouden en uw energierekening daalt omdat de airconditioning niet meer aan hoeft. Dit is gezonder en bespaart u kosten voor het opnieuw koelen.

 

Zonnescherm voor warmte binnen

In de winter kunt u met een zonnescherm de warmte juist binnenhouden. U laat dan eerst zoveel mogelijk zonnewarmte binnen en zorgt er met screens, rolluiken of gordijnen voor dat deze gratis warmte er s avonds niet meer uit kan. Hierdoor kan de verwarming een stuk omlaag, wat ook een forse energiebesparing oplevert.

Met een zonnescherm kunt u dus snel en makkelijk op een effectieve manier energie besparen. Door warmte binnen en buiten te houden. Trouwens, wist je dat je ook in de zomer prima een warmtescan kan doen om het verlies aan koude te meten?

 

Contact voor een passend zonnescherm

Ik informeer u graag over welk zonnescherm het best passend is voor uw woning/ maatschappelijk vastgoed of bedrijfspand.
Aarzel niet en neem gerust contact met me op.

 

Baart-DOET maakt duurzaam en leefbaar vastgoed met lage energiekosten mogelijk.

 

Baart-DOET energie- en bouwadvies regio Zwolle zonwering zomer huis koel houden beter gezonder gezond leefruimte raam kozijn beschermen energiebesparen energieverlies beperken bespaar milieu minder CO2 woning huis pand bestaand en nieuwbouw vastgoed bouwen verbouwen renoveren groot onderhoud energieneutraal energiearm nul-op-de-meter nul-woningBaart-DOET energie- en bouwadvies regio Zwolle zonnescherm screen zonwering koel huis pand appartement gezond wonen zomer minder warm heet

Baart-DOET adviseert u over het juiste zonnescherm voor u.

Twijfel van het nut in zonneschermen bij u? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en samen bekijken we welke zonneschermen voor u het meest geschikt zijn.

Baart-DOEt energie- en bouwadvies omgeving Zwolle energiebesparen tips energievermindering besparen goed voor milieu en portemonee geld besparen CO2 verminderen energieneutraal wonen bouwkundige passie voor uw vastgoed

Erik Baart | Eigenaar Baart-DOET

Ik, Erik Baart, luister naar uw wensen en combineer dit met het luisteren naar mijn groene hart. Het is mijn missie om duurzaam te bouwen en energie te besparen. Met mijn energieneutraal maken van uw vastgoed, probeer ik zoveel mogelijk gaskranen dicht te draaien en de schadelijke CO2-uitstoot te verminderen. Samen kunnen we zorgdragen voor het behoud van onze wereld, opdat het voor de mens fijn wonen is.