Energiebesparende maatregelen

We kennen tegenwoordig veel middelen om energie te besparen maar welke passen nou het best bij uw situatie? Als bouwkundig energieadviseur met ruim dertig jaar ervaring, adviseer ik u graag. Ook draag ik oplossingen aan voor de problemen in uw huis of bedrijfspand. Met mijn passende energiebesparende maatregelen bespaart u geld en doet u echt iets goeds voor ons milieu.

Eenvoudig energieadvies

Met een eenvoudig energieadvies als optie bij afname van een warmtescan maak ik voor u inzichtelijk waar in uw woning in eerste instantie de grotere bepaarmogelijkheden liggen.  Een mooi begin, waarbij u direct resultaat kunt omzetten in echt energiebeparen.

Gedegen energieadvies

Energie besparen goed voor mens, milieu en uw geld

Met een energieadvies verschaf ik u veel inzicht. Zo meet ik alle energiestromen in uw woning of pand, waar ik exacte berekeningen van maak. Deze berekeningen komen tot stand met de ingenieuze rekentool AARD. Aan de hand van mijn warmtecamera krijg ik een goed beeld van waar energie weglekt, de zogenaamde warmtescan. Ik denk actief mee over uw energiebesparende mogelijkheden en help u bij het verkrijgen van subsidies.

Mijn energieadviezen zijn:

Een een energie maatwerkadvies uitvoeren.

Ik adviseer u over energiebesparende verbeteringen in uw huis of bedrijfspand.

Uw vastgoed energieneutraal maken.

Naast energie besparen kijk ik ook hoe u zelf energie kunt opwekken. Dit doe ik aan de hand van de Trias pyramide. Het streven is om met besparen en duurzaam energie opwekken, waarbij  uw gaskraan dicht gaat, we proberen het CO2 verbruik terug te dringen.

Een voorlopig EPA-energielabel definitief maken.

Ik maak uw voorlopige energielabel definitief en meldt het definitieve label voor u aan. Met een definitief label is uw huis beter verkoopbaar. Het kan ook een middel zijn om de hoogte van uw WOZ-waarde te laten verlagen, zodat u minder belasting betaald.

Producten voor energiebesparende maatregelen

In mijn advies staat vermeld met welke producten u het energieverlies aanpakt. Per product geeft ik de kosten weer, maar ook de terugverdientijd. Een zonnepaneel bijvoorbeeld, kunt u binnen zes tot acht jaar terugverdienen. Na die periode houdt u dus elke maand geld over. Geld dat u nu normaal gesproken nog betaalt aan energiekosten. Daarmee kunt u leuke dingen met uw gezin of bedrijf doen.
Als er voor een product subsidie mogelijk is, dan zal ik dat u melden. Vaak kunt u ook goedkoop geld lenen voor duurzame aanpassingen.

Energiebesparende producten zijn:

* Door mij te leveren

Benieuwd hoe ook u energie kunt besparen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek waar voor u de grootste kansen liggen om te besparen op uw energiekosten.

Baart-DOEt energie- en bouwadvies omgeving Zwolle energiebesparen tips energievermindering besparen goed voor milieu en portemonee geld besparen CO2 verminderen energieneutraal wonen bouwkundige passie voor uw vastgoed

Erik Baart | Eigenaar Baart-DOET

Ik, Erik Baart, luister naar uw wensen en combineer dit met het luisteren naar mijn groene hart. Het is mijn missie om duurzaam te bouwen en energie te besparen. Met mijn energieneutraal maken van uw vastgoed, probeer ik zoveel mogelijk gaskranen dicht te draaien en de schadelijke CO2-uitstoot te verminderen. Samen kunnen we zorgdragen voor het behoud van onze wereld, opdat het voor de mens fijn wonen is.