Energieadvies op maat

Wilt u graag minder energie verbruiken in belang van ons milieu en uw portemonnee?
Met mijn energieadvies op maat kunt u zoveel mogelijk energie en geld uitsparen. Ik denk graag mee over een passende oplossing voor uw woning of bedrijfspand.

Mijn persoonlijke aanpak

In mijn energieadvies op maat laat ik u de juiste keuzes maken aan de hand van berekeningen van uw persoonlijke situatie. Ik monitor de energiestromen in alle ruimtes met de ingenieuze rekentool van AARD.
Ook analyseer ik uw huis of bedrijfspand met mijn warmtecamera. Op de infraroodfoto kan ik precies zien waar de meeste warmte (energie) weglekt. De warmtescan is een belangrijk onderdeel van het energieadvies op maat – pakket.

Mijn energieadvies op maat bestaat uit een:

  • Uitgebreid onderzoek
  • Goed onderbouwd advies
  • Rapport opstellen van de huidige situatie

Daarna kan het in een project gegoten worden, waarbij ik als bouwbegeleider verder ga:

  • Uitvoeringsplan en de
  • Inzet van specialisten
  • Coördinatie van het hele project

 

Wat ik inspecteer in mijn energieadvies op maat

Alle vertrekken, gaten en hoeken worden in mijn energieadvies zorgvuldig geïnspecteerd.

Onderdelen die aan bod komen zijn:

 

Besparen met gerichte oplossingen

In mijn energieadvies op maat komen energiebesparende mogelijkheden aan het licht. Mogelijkheden die de 10 tips energierekening fors doen dalen.
De belangrijkste energiebesparende producten zijn isolatie en isolerend glas en de belangrijkste energie-opwekkers zonnepanelen, een zonneboilersysteem en de warmtepomp. Allemaal investeringen die zich redelijk snel terugverdienen.

Meteen na de energiebesparende aanpassingen gaat u maandelijks minder voor uw energie betalen. U houdt elke maand geld over en draagt meteen iets bij aan ons milieu.
In mijn energieadvies op maat staat de terugverdientijd voor u uitgerekend. Alles volgens een reëel werkbaar besparingsplan.

 

Subsidiemogelijkheden

De overheid verstrekt subsidies voor een aantal energiebesparende maatregelen en energiebesparende producten. Zo is er een subsidie voor de kleinere warmteopwekkers zoals de warmtepomp, of een zonneboiler. Ook voor verschillende isolatiematerialen, glas bestaat er een subsidie.
Ik kan u helpen met het verkrijgen van subsidies. Dat scheelt u naast geld ook veel tijd.

In sommige gevallen is het ook mogelijk om goedkoop geld te lenen voor duurzame aanpassingen.

 

Praktijkvoorbeeld energieadvies op maat in Stadshagen (Zwolle)

Een mooi voorbeeld van een energieadvies op maat is de woonsituatie van Aernout Jacobs en zijn vrouw Birgitte. Er zijn qua energie besparen en het opwekken van energie veel verschillende onderdelen ingezet.

Lees wat er allemaal is gerealiseerd in dit mooie project.

 

Vragen over energieadvies op maat?

Heeft u nog vragen over mijn energieadvies op maat of zou u er graag één inplannen?
Aarzel niet en neem gerust contact met me op. Iedere woning of pand biedt vele mogelijkheden om energie te besparen. Er vallen veel voordelen te behalen.

Haalbare en betaalbare energiebesparing voor iedereen: Dat is mijn missie.

 

Benieuwd hoe ook u energie kunt besparen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek waar voor u de grootste kansen liggen om te besparen op uw energiekosten.

Baart-DOEt energie- en bouwadvies omgeving Zwolle energiebesparen tips energievermindering besparen goed voor milieu en portemonee geld besparen CO2 verminderen energieneutraal wonen bouwkundige passie voor uw vastgoed

Erik Baart | Eigenaar Baart-DOET

Ik, Erik Baart, luister naar uw wensen en combineer dit met het luisteren naar mijn groene hart. Het is mijn missie om duurzaam te bouwen en energie te besparen. Met mijn energieneutraal maken van uw vastgoed, probeer ik zoveel mogelijk gaskranen dicht te draaien en de schadelijke CO2-uitstoot te verminderen. Samen kunnen we zorgdragen voor het behoud van onze wereld, opdat het voor de mens fijn wonen is.