Energieadvies

Energieadvies op maat

Home – Energie besparen – Energieadvies – Energieadvies op maat

Wilt u Energieadvies op maat voor een energieneutraal pand dat vanuit een praktisch oogpunt en uitgebreid onderzoek wordt onderworpen met mijn bouwkundige en installatietechnische ervaring uiteindelijk integraal onderbouwd voor aardgasloos wonen/ werken gemaakt wordt? Ook graag minder energie verbruiken in belang van ons milieu en uw portemonnee? Waarbij ook fossielvrij/ aardgasloos dus CO2 arm wonen en werken de nieuwe norm mag worden?
Met mijn energieadvies op maat (integraal energie advies) kunt u zoveel mogelijk energie, CO2 verlagen, klimaatverandering keren en geld uitsparen. Ik denk graag mee over een passende oplossing voor uw woning/ maatschappelijk vastgoed of bedrijfspand.

Aardgasloos en integraal bouwkundig installatietechnisch advies op maat

In mijn energieadvies op maat (integraal energie advies) laat ik u helpen de juiste keuzes maken aan de hand van gewenste of optionele energiemaatregelen en eventuele berekeningen van uw persoonlijke situatie. Het is een integrale aanpak, waarbij naast bouwkundig ook bouwfysisch en installatietechnisch verwarming, warmwater en ventilatie allemaal inzichtelijk wordt gemaakt. Een totaal plaatje waarbij u kunt zien wat er reëel mogelijk is in u woning pand om fossielvrij/ aardgasloos te wonen en/of te werken.
Indien gewenst (optioneel) kan dat in combinatie met de analyse van uw huis woning/ maatschappelijk vastgoed of bedrijfspand met mijn warmtecamera.

Mijn energieadvies op maat (integraal energie advies) bestaat uit een:

 • Uitgebreid onderzoek
 • Goed onderbouwd advies
 • Uitgebreid praktisch naar een aardgasloos pand
Baart-DOET-energieadvies-energiebesparing-op-maat

Uitgebreid onderzoek praktisch energie-advies op maat

Alle vertrekken, gaten en hoeken worden in mijn energieadvies op maat (integraal energie advies) zorgvuldig geïnspecteerd.

Onderdelen die onder andere aan bod komen zijn:

 • Soort verwarming en de gehele installatie
 • Bereiding warm water en de gewenste hoeveelheden
 • Aanwezige apparatuur en soort verlichting
 • Woon- of werkgedrag
 • Soort glas/ beglazing
 • Aanwezigheid zonwering
 • Koudebruggen
 • Isolatie opbouw en aanwezigheid/ noodzakelijkheid van koelen
 • Duurzame warmte benutten
 • Toepassen mogelijkheden van duurzame ventilatie
 • Detaillering in kierdichting
 • Duurzame opwekking

Kosten maatwerk energieadvies voor uw woning vastgoed, basis aardgasloos

Voor een maatwerk-advies (intergraal energie advies)** (in Zwolle) bij uw woning/ maatschappelijk vastgoed of bedrijfspand vanaf € 240,00 incl. BTW het één bezoek*.
**Voor locaties buiten Zwolle reken ik een meerprijs in verband met de reis-reistijdkosten. *Ook de omvang van woning/ maatschappelijk vastgoed of bedrijfspand heeft invloed op de prijs. Op regie kan eventueel de verdere uitwerking in overleg plaatsvinden.

 

Optioneel

Optioneel: Met infraroodfoto’s kan precies alle oppervlakte temperaturen zichtbaar worden gemaakt evenals waar de meeste warmte (energie) weglekt. De warmtescan kan als extra onderbouwing van een energieadvies op maat dienen.

Besparen met gerichte oplossingen

In mijn energieadvies op maat komen energiebesparende mogelijkheden aan het licht en gaat het CO2 verbruik fors dalen.
De belangrijkste energiebesparende producten zijn isolatie waarom en isolerend glas en de belangrijkste zonnepanelen en mogelijkheden opslag, en de warmtepomp. Allemaal investeringen die zich redelijk snel door de huidige hoge energieprijzen terugverdienen.

Meteen na de energiebesparende aanpassingen gaat u maandelijks minder voor uw energie betalen. U houdt elke maand geld over,  draagt meteen iets bij aan ons milieu en helpt structureel de CO2 te verlagen.
In mijn energie op maat advies dat separaat is af te nemen ‘de kostenraming’ waarin ook opgenomen de reële werkbare terugverdientijd, voor is uitgerekend.

N

Inzicht in uw vastgoed

Inzicht waaraan en waarom nog verduurzaamd kan worden.

N

Snel en doeltreffend

Pratisch en uitgebreid advies waarmee u direct verder kunt.

N

Integraal, uitgebreid alles wat er toe doet, meer niet

Uw kostbare pand, investeer wat nodig is voor goed verduurzamen.

Benieuwd hoe ook u energie kunt besparen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte en ontdek waar voor u de grootste kansen liggen om te besparen op uw energiekosten.