Energieadvies

Energieadvies: persoonlijk en betrouwbaar

Bent u op zoek naar een gedegen energieadvies?
Een advies over maatregelen en producten waarmee u uit de voeten kunt en minder schadelijke energie verbruikt? Ik geef energieadvies op maat en kom graag bij u langs. Ook informeer u graag over de vele mogelijkheden op het gebied van energiebesparing.  

Energieadvies op maat

In een uitgebreide en persoonlijke inspectie van uw woning of bedrijfspand loop ik vele onderdelen langs en kijk ik waarmee u energie kunt besparen.
Ik constateer met mijn warmtecamera en/of endoscoop waar energie weglekt en monitor, indien gewenst, de energiestromen van ruimtes waar ik berekeningen van maak in AARD.

Vervolgens zet ik de kosten voor energiemaatregelen en mogelijke subsidies overzichtelijk voor u op papier, waarna u zelf kunt kiezen.
Ook krijgt u bij dit energieadvies een overzicht van alle besparingen die deze maatregelen opleveren.

Lees meer over de inhoud van mij Energieadvies op maat

Praktijkvoorbeeld Energieadvies op maat

Een prachtig voorbeeld van een energieadvies op maat is de woonsituatie van Aernout Jacobs en zijn vrouw Birgitte. In hun uitgevoerde energiebespaarplan hebben ze veel stappen gezet om energie te besparen. Ook hebben ze maatregelen genomen om zelf energie op te wekken, voor zowel warm water als elektriciteit.

Lees meer over dit project

Energieadvies op energiebesparende maatregelen

Ik bied verschillende energieadviezen. Van een eenvoudig energieadvies, meestal afgenomen in combinatie met een warmtescan en/of endoscoop onderzoek, tot het volledig uitgebreid en integraal energieneutraal maken van uw woning of bedrijfspand.
Ook maak ik met mijn Energie Prestatie Advies (EPA) uw energielabel definitief, waardoor uw huis beter verkoopbaar of verhuurbaar wordt.

Voor advies over energiebesparingsproducten kunt u ook bij mij terecht. Hierbij valt te denken aan isolatie, HR++ glas, zonneschermen en een zonneboiler.

Lees meer over mijn energiebesparende maatregelen

Kunt u wel wat energieadvies gebruiken?

Bent u nieuwsgierig wat ik in uw situatie kan betekenen of heeft u specifieke vragen? Neemt u gerust contact op. Ik help u heel graag.

Energielabel Ook bij Baart-DOET voor € 15,=

Belangrijke mededeling:

Vanaf 1 januari 2021 is het voor een woningeigenaar niet meer mogelijk om via www.energielabelvoorwoningen.nl een energielabel aan te vragen. Per 1 januari 2021 wijzigt namelijk de bepalingsmethode voor het energielabel. Vanaf dan moet de woningeigenaar een energie-adviseur inhuren voor het opstellen van het energielabel. Hiermee komt een einde aan deze webapplicatie.

Wat betekent dit?

Tot 1 januari 2021 kunnen woningeigenaren een aanvraag voor een energielabel starten. Een erkend deskundige heeft dan samen met de woningeigenaar tot 1 april 2021 de tijd om de aanvraag af te ronden en het energielabel te registreren.

Wilt u een energielabel aanvragen? Neem vrijblijvend contact op.