Energie besparen

Home – Energie besparen

Advies, tools en informatie

Energie besparen voor uw vastgoed

Inmiddels ben ik al een kleine veertig jaar thuis in alles wat met het energie besparen (en meer) te maken heeft. Als bouwkundig energieadviseur (en meer) met een groot groen hart adviseer ik u graag over integraal energie besparen en eventueel ook energie  opwekken.

Baart-DOET-energieadvies-energiebesparing-advies-energie-besparen
Baart-DOET-energieadvies-energiebesparing-advies-energieadvies-op-maat-energiebesparing-wooncomfort
\

Energieadvies praktisch integraal

Ik bied verschillende energieadviezen. Van een eenvoudig energieadvies, meestal afgenomen in combinatie met een warmtescan en/of endoscopisch onderzoek, tot het volledig uitgebreid advies voor het integraal energieneutraal maken van uw woning of bedrijfspand.
Graag vertel ik u ook alles over maatregelen voor het besparen van energie, zoals isolatie en isolerend glas. Van duurzame energieopwekkers als zonneboilers, zonnepanelen, warmtepompen en PVT-systemen ben ik ook volledig op de hoogte.

\

Energiesubsidies

U kunt subsidie krijgen voor het energetisch, duurzaam verbeteren van uw woning. Uw gemeente of het Rijk juicht minder energieverbruik toe. Ook zijn er subsidiemogelijkheden voor de aanschaf van duurzame energieopwekkers.
Voor de aanschaf van verbeteringen en/of opwekkers kunt u een energiebespaarlening afsluiten.

Baart-DOET-energieadvies-energiebesparing-advies-financieel-kosten-besparen-energie-subsidie-energiesubsidies
Baart-DOET-energieadvies-energiebesparing-advies-Energieadvies-tools-soorten-advies
\

Besparen met tools voor energieadvies

Voor het goed bepalen van energie bespaar mogelijkheden gebruik ik een aantal handige tools. Tools die mij heel gericht kunnen helpen om u van persoonlijk en gedegen advies te voorzien.
Mijn energieadvies tools zijn de rekentool berekenen vermogen warmtepomp, energiemeter iungo, mijn warmtescan en de endoscoop camera.

\

Energiebesparende producten en maatregelen

Graag adviseer ik over energiebesparende maatregelen, zoals de verschillende soorten isolatie, isolerend glas en zonneschermen. Ook kan ik u alles vertellen over duurzame energieopwekkers. Dit zijn slimme installaties die de energie van de zon of warme lucht benutten.

Baart-DOET-energieadvies-energiebesparing-advies-energiebesparende-producten-en-maatregelen
Baart-DOET-energieadvies-energiebesparing-advies-Warmtescan-brengt-warmte-en-koude-bruggen-in-beeld
\

Warmtescan / thermografisch onderzoek

Zichtbaar maken waar uw kostbare energie in winter verloren gaat (maar ook in hartje zomer) en zien waar warmte de woning binnenkomt!  Verspil geen kostbare energie, weet waar de verliezen zitten en pak deze gericht aan!

Vragen over energie besparen?

Heeft u nog vragen of bent u nieuwsgierig naar wat ik in uw situatie kan betekenen als het gaat om energie besparen? Neemt u gerust contact op.