Energie besparen gratis tips

Energie besparen gratis tips
7 oktober 2016 Erik Baart

Gratis de beste energiebesparende tips ontvangen

Baart-DOEt energie- en bouwadvies omgeving Zwolle bouwkundig keurren inspectie verbouw bestaand nieuwbouw bouwbegeleiding bouwcoordinatie planning toezicht inkoop MJOP meerjaren onderhoudsplan MJO energiebesparen duurzame maatregelen tips energievermindering besparen goed voor mens milieu en portemonee geld besparen CO2 verminderen energieneutraal wonen woning appartement huis twee-onder-een-kap villa particulier

Laat rechtsonder deze pagina je gegevens achter en ontvang tips om energie te besparen.

Dan ontvangt u zeer veel kansen op gericht echt energiebesparen en daarmee u het milieu van veel CO2 ontlast, een fijn gevoel voor nu en onze toekomst als mens, wat wilt u nog meer?

Uw emailadres en naam zijn voldoende
Druk daarna op de knop:  tips ontvangen

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Energielabel Ook bij Baart-DOET voor € 15,=

Belangrijke mededeling:

Vanaf 1 januari 2021 is het voor een woningeigenaar niet meer mogelijk om via www.energielabelvoorwoningen.nl een energielabel aan te vragen. Per 1 januari 2021 wijzigt namelijk de bepalingsmethode voor het energielabel. Vanaf dan moet de woningeigenaar een energie-adviseur inhuren voor het opstellen van het energielabel. Hiermee komt een einde aan deze webapplicatie.

Wat betekent dit?

Tot 1 januari 2021 kunnen woningeigenaren een aanvraag voor een energielabel starten. Een erkend deskundige heeft dan samen met de woningeigenaar tot 1 april 2021 de tijd om de aanvraag af te ronden en het energielabel te registreren.

Wilt u een energielabel aanvragen? Neem vrijblijvend contact op.