Energieadvies

Energiebesparende  maatregelen advies

 

Home – Divi Mega Pro – Energieadvies op energiebesparende maatregelen

Wilt u graag energie besparen, maar weet u niet waar te beginnen? Energiebesparende maatregelen voor veel besparing meer wooncomfort, wilt u weten wat er in uw situatie het beste past? Zoekt u ook meer wooncomfort betere ventilatie en minder CO2 of zelfs aardgasloos en duurzame verwarming met warmwater oplossingen, vraag advies!
Als bouwkundig (met bouwfysica en installatietechnische achtergrond) energieadviseur met ruim dertig jaar ervaring, wijs ik u graag de weg in de wereld van energiebesparende maatregelen. Ook draag ik oplossingen aan voor de problemen in uw huis/ pand. Mijn advies bespaart u geld en u doet ook meteen iets goeds voor ons milieu.

Energiebesparende maatregelen voor veel besparing meer wooncomfort ventilatie CO2 aardgasloos duurzame verwarming en warmwater vraag advies

Energiebesparende maatregelen advies
doel aardgasloos energieneutraal

Afhankelijk van uw wensen bied ik uiteenlopende energieadviezen aan:

Eenvoudig energieadvies Warmtescan

Met mijn warmtescan breng ik de grote bespaarmogelijkheden van uw woning of bedrijfspand voor u in beeld. U ziet in beelden waar energie naar buiten weglekt (in de winter) of waar warmte binnenkomt (in de zomer). Gericht isoleren biedt u dus twee grote voordelen.
U krijgt warmtefoto’smet een beperkt advies, zodat u direct aan de slag kunt met meer energie besparen.

Energieadvies op maat energieneutraal aardgasloos

Mijn maatwerk Energieadvies Energieneutraal maken omvat alle fronten van energie besparen. Uw hele woning of bedrijfspand wordt uitgebreid geïnspecteerd. Het uitgangspunt is een op jaarbasis energieneutraal pand.

Bij het energieneutraal maken gaat het om alle fronten van energie besparen én zelf opwekken. Om dit te bereiken gebruik ik de Trias piramide. Een lange lijst met belangrijke onderdelen wordt in dit met u op locatie nagelopen.

Ik streef ernaar om met energie besparen en duurzaam energie opwekken altijd de gaskraan dicht te draaien, drastisch minder CO2.
Lees meer over vastgoed energieneutraal maken.

Dit energieadvies energieneutraal omvat een:

  • Uitgebreid onderzoek
  • Goed onderbouwd advies
Baart-DOET-energieadvies-energiebesparing-energiebesparende-maatregelen-advies

Energiebesparende maatregelen integraal kostenraming advies

In alle bovengenoemde adviezen staat vermeld met welke maatregelen u het energieverlies aanpakt. Wilt u weten welke financiële richting het dan kan dat inzichtelijk worden gemaakt met een raming advies. Hierbij komen alle maatregelen opnieuw aan bod, waarbij ook voor uw situatie de kosten kunnen zijn, maar ook de terugverdientijd. Een zonnepaneel bijvoorbeeld, kunt u binnen zes tot acht jaar terugverdienen. Na die periode houdt u dus elke maand geld over. Geld dat u nu normaal gesproken nog betaalt aan de mogelijke hoge  energiekosten. Daarmee kunt u leuke dingen voor u/ met uw gezin of onderneming/ stichting/ vereniging doen.

Als er voor een product subsidie mogelijk is, dan zal ik u dat melden. Vaak kunt u ook ‘goedkoop’ geld lenen voor duurzame aanpassingen.
Enkele belangrijke energiebesparende maatregelen zijn als voorbeeld:

HR Zonneboiler*
Warmtepomp* met toebehoren
Warmtepompboiler*
Ventilatiewarmtepomp*
Isolatie schil
HR++ glas of beter
Zonwering
Zonnepanelen of zonnecollectoren*
Opslag mogelijkheden elektra*
Laadpaal EV* elektrisch vervoer mobiel

* Via mij contacten met een aannemer rechtstreeks te leveren

Benieuwd hoe ook u energie kan besparen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek de mogelijkheden, die u helpen te besparen op energiekosten.

N

Koudebruggen

Ontdek gebieden waar warmte (of kou) gemakkelijk ontsnapt.

N

Warmteverlies

Aantonen van warteverlies door slechte of geen isolatie.

N

Lekken & infitratie

Vind ongewenste luchtstromen door openingen in de woning.