Advies

Bouwadvies verbouwadvies vastgoedbeheer

Home – Divi Mega Pro – Bouwadvies verbouwadvies vastgoedbeheer

Bent u benieuwd naar de bouwkundige staat van een woning of pand zodat u met een gerust hart kunt kopen of afdingen? Zou u graag voorafgaand de uitvoering weten wat energieverbruik wordt en het bijbehorende praktisch uitgebreide energieadviesplan als fundament ontvangen? Wilt u de (onderhouds)kosten van een groot pand of een aantal panden beter in de hand houden? Graag help ik u met mijn deskundig bouwadvies, verbouwadvies of vastgoedbeheer.

Ruime ervaring, bouwadvies verbouwadvies vastgoedbeheer

In de afgelopen bijna veertig jaar heb ik al heel wat bouwtechnische onderhoudsplannen voorbereid, opgesteld en uitgevoerd. Naast het geven van onderhoud- en bouwadvies ben ik regelmatig als begeleider, toezichthouder of projectleider bij verbouw- of bouwprojecten betrokken. De voorbereiding, inkoop of de uitvoering, u kunt mij inschakelen voor de verschillende fases van uw (ver)bouwproject, maar ook voor de coördinatie van het gehele traject. Voor vastgoedbeheer zijn een MJOP of DMJOP belangrijke instrumenten waar ik ervaring mee heb.

Bouwadvies en energieadves Erik Baart bouwadvies verbouwadvies vastgoedbeheer

Deskundige check: energiearm onderhoudsarm

Bouwen van vastgoed, huis, woongebouw, als bouwkundige heb ik veel ervaring met gebouwen en hun toekomstig gebruik met onderhoud. Uw kostbare bouwproject vooraf de realisatie in de planvorming en uitvoering, vergunningsaanvraag tussentijds deskundig laten toetsen bijvoorbeeld, opdat u minder faalkosten krijgt en uw verwachtingen beter uit gaan komen.

Mijn bouwadvies verdient zich terug in kwaliteit en betere afstemming op het gebied van energiebesparing en beter wooncomfort.

Energieneutraal met

bouwadvies verbouwadvies vastgoedbeheer

kan dat?

Vanaf advies en praktische werkvoorbereiding tot de uitvoering, als vastgoed deskundige heb ik veel ervaring met het volledig uitwerken van complexe integrale verbouw projecten. Ik bied een maatwerkoplossing voor alle ingrijpende verbouwingen energetisch, bouwfysich en bouwkundig, installatie-technisch. Met het verbouwadvies hou ik graag rekening met energiebesparing en wooncomfort, maar ook de kans voor energieneutraal maken van uw woning/ pand. Drastisch verlagen van CO2-uitstoot uiteraard voor ons milieu en uw portemonee, uw geld, alle investeringen zo goed mogelijk besteden.

Alles centraal geregeld, u houd nog beter de regie

Het beheren en dus goed weten wat er aan-, op en een gebouw aan onderhoud nodig is, een vak apart. Het in kaartbrengen en goed inzichtelijk maken van alle werkzaamheden met de te verwachte kosten. Een MJOP of beter een DMJOP zal voor u als eigenaar of bestuurder van een woongebouw/ groot complex pand veel kopzorgen schelen. Tijdig dit uitgebreide advies en plan opstellen, daarna mogelijk de juiste werkvoorbereiding, voorkomt desinvestering, faalkosten en veel ergenis.
Mijn vastgoedbeheer verdient zich terug in kwaliteit en belangrijke afstemming met uw eigenaren/ gebruikers. Daarnaast scheelt het u ook veel tijd en stress. Alles centraal via mij geregeld, u houd nog beter de regie van uw kostbare vastgoed!

Benieuwd hoe ook u energie kan besparen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek de mogelijkheden, die u helpen te besparen op energiekosten.

N

Koudebruggen

Ontdek gebieden waar warmte (of kou) gemakkelijk ontsnapt.

N

Warmteverlies

Aantonen van warteverlies door slechte of geen isolatie.

N

Lekken & infitratie

Vind ongewenste luchtstromen door openingen in de woning.