Meeloopkeuring oplevering nieuwbouw

Heeft u behoefte aan een snelle en efficiënte keuring van uw woning, oplevering of verbouwing? Wilt u zeker weten dat alles goed is uitgevoerd?
Dan is mijn bouwkundige meeloopkeuring een uitkomst.

 

Inhoud van een meeloopkeuring

Bij mijn meeloopkeuring wordt ieder onderdeel van uw woning, gerelateerd aan bouwjaar en bouwaard, voorzien van een technisch waardeoordeel. Ik loop samen met u door woning en zal ter plekke mijn bevindingen toelichten. Ook kan ik direct uw vragen beantwoorden. Bij de meeloopkeuring worden de bevindingen niet vastgelegd in een bouwkundig rapport. Dit in tegenstelling tot de bouwtechnische keuring.

 

Wanneer een meeloopkeuring?

Een meeloopkeuring kan zeer goed worden ingezet bij de oplevering van een nieuwbouw woning, bij een grote verbouwing of bij een bestaande woning.
U kunt deze keuring prima inzetten als er geen bouwkundige rapportage en financieel inzicht nodig is. Uiteraard kan de financiële technische raming indien nodig achteraf alsnog afgenomen worden.

 

Voordelen van een meeloopkeuring

Baart-DOET energie- en bouwadvies regio Zwolle oplevering keuren inspectie aannemer controle huis pand appartement gebouw bestaand en nieuwbouw vastgoed

Meeloopkeuring oplevering

  • Snel en effectief
  • Fysiek en nauwkeurig
  • Onafhankelijk en objectief
  • Inzicht in de feitelijke kwaliteit van de woning
  • Direct antwoorden op uw vragen

Meeloopkeuring voor inzicht van de bouwkundige staat zonder rapportage en financieel oordeel

 

Warmtescan bij mijn meeloopkeuring (optie)

Met mijn warmtebeeldcamera kan ik infrarood beelden maken (warmtescan). Dit zijn warmtebeelden die temperatuurverschillen letterlijk in beeld laten zien. Hierdoor kan ik precies nagaan of de woning goed geïsoleerd is. Warmtelekken komen snel aan het licht en kunnen gericht geïsoleerd worden.

 

Vragen over mijn meeloopkeuring?

Heeft u nog vragen over mijn meeloopkeuring of wilt u er graag één inplannen?
Neem gerust contact op.

Baart-DOET snel en effectief met u een meeloopkeuring, zodat u direct weet wat de technische staat van uw kostbare woning is.

Neem vrijblijvend contact met me op en ontdek hoe ik u kan ondersteunen bij een meeloopkeuring.

Baart-DOEt energie- en bouwadvies omgeving Zwolle energiebesparen tips energievermindering besparen goed voor milieu en portemonee geld besparen CO2 verminderen energieneutraal wonen bouwkundige passie voor uw vastgoed

Erik Baart | Eigenaar Baart-DOET

Ik, Erik Baart, luister naar uw wensen en combineer dit met het luisteren naar mijn groene hart. Het is mijn missie om duurzaam te bouwen en energie te besparen. Met mijn energieneutraal maken van uw vastgoed, probeer ik zoveel mogelijk gaskranen dicht te draaien en de schadelijke CO2-uitstoot te verminderen. Samen kunnen we zorgdragen voor het behoud van onze wereld, opdat het voor de mens fijn wonen is.