Bouwcoördinatie

Of u nu een droomhuis of kantoor wilt bouwen, verbouwen of gewoon een stuk wilt aanbouwen, het is altijd verstandig om mij voor de bouwcoördinatie in te schakelen. Bij een (aan)bouw of verbouwing komt altijd meer kijken dan u van tevoren had gedacht.

Baart-DOET energie- en bouwadvies VVE beheer voorbereiding inkoop uitvoering regio Zwolle

Een goede voorbereiding is het halve werk, u verdient dit terug!

Begeleiding van uw verbouw bouwproject

Ik heb veel ervaring met het opzetten, coördineren en tot een goed einde brengen van kleinschalige en complexe bouwprojecten. In de beginfase help ik u bij het beoordelen van ontwerpen en het vergelijken van offertes. Vervolgens leg ik alle verantwoordelijkheden en afspraken in contracten vast. Omdat ik verstand heb van zowel de bouwtechnische aspecten als de papieren kant van bouwen, is mijn hulp van grote waarde.

Centraal aanspreekpunt

Als bouwcoördinator ben ik ook het centrale aanspreekpunt voor vergunninginstanties, aannemers, adviseurs en specialisten. Ik zorg ervoor dat de planning klopt en opleverdata gehaald worden. Ik praat u regelmatig bij over de stand van zaken en adviseer u bij het nemen van belangrijke beslissingen. U hoeft alleen met mij te communiceren want ik onderhoud alle contacten met leveranciers, inspecteurs en bouwers. Vanzelfsprekend kom ik altijd op voor uw belangen.

Kosten onder controle

Naast mijn sturende rol als aanspreekpunt, zorg ik er ook voor dat alle bouwkosten onder controle blijven. Ik controleer alle facturen van onderaannemers en spreek ze aan op hun verplichtingen. Ook zie ik er streng op toe dat het budget voor uw bouwproject niet wordt overschreden.

Keuring na bouwcoördinatie

De kwaliteit van iedere oplevering moet gecontroleerd worden. Als ervaren bouwtechnisch keurder beoordeel ik het opgeleverde vanuit uw belang. Ik ga na of u krijgt waarvoor u heeft betaald en of problemen voor de toekomst nog uitgesloten moeten worden.

 

Mag ik meedenken over uw (ver)bouwdromen? Neem vrijblijvend contact met me op.

Baart-DOEt energie- en bouwadvies omgeving Zwolle energiebesparen tips energievermindering besparen goed voor milieu en portemonee geld besparen CO2 verminderen energieneutraal wonen bouwkundige passie voor uw vastgoed

Erik Baart | Eigenaar Baart-DOET

Ik, Erik Baart, luister naar uw wensen en combineer dit met het luisteren naar mijn groene hart. Het is mijn missie om duurzaam te bouwen en energie te besparen. Met mijn energieneutraal maken van uw vastgoed, probeer ik zoveel mogelijk gaskranen dicht te draaien en de schadelijke CO2-uitstoot te verminderen. Samen kunnen we zorgdragen voor het behoud van onze wereld, opdat het voor de mens fijn wonen is.