Bouwadvies

In de afgelopen dertig jaar heb ik al heel wat bouwtechnische keuringen en onderhoudsinspecties uitgevoerd. Naast het geven van onderhoud- en bouwadvies ben ik regelmatig als begeleider, toezichthouder of projectleider van verbouw of bouwprojecten betrokken. Het kan voor de verschillende fases van realisatie en beheer een bouwwerk (voorbereiding, inkoop en uitvoering).

Waardevol bouwadvies

Baart-DOET energie- en bouwadvies regio Zwolle energiebesparen energieverlie beperken bespaar milieu minder CO2 woning huis pand bestaand en nieuwbouw vastgoed

Bouwtechnische keuring, weten wat u koopt

Als u een woning of bedrijfspand koopt wilt u zeker weten dat alles in orde is. Mijn bouwtechnische keuring geeft u inzicht in de staat en de eventuele gebreken van uw nieuw aan te kopen woning of bedrijfspand. In mijn rapport geef ik aan wat direct gerepareerd moet worden en wat de kosten hiervan zijn. Ook breng ik de te verwachten onderhoudskosten en de eventuele (grote) problemen voor de toekomst in beeld. Tijdens de keuring neem ik meteen de mogelijkheden om energie te besparen mee. Kortom, met mijn bouwkundig rapport krijgt u veel waardevolle informatie in handen. Informatie om wel of niet tot kopen over te gaan (te onderhandelen) of informatie om uw vastgoed juist beter te verkopen.

Onderhouden van vastgoed

Naast bouwen ben ik ook expert in onderhoud en beheer. Door het onderhouden van vastgoed met een Meerjarig Onderhoudsplan (MJOP), gaat u hoge onverwachte onderhoudskosten aan uw vastgoed (huis, pand, kantoor, school, appartement etc.) tegen. Voorkomen is ook hier beter dan genezen. Een duidelijke gedetailleerde onderhoudsplanning voor de aankomende jaren geeft rust. U weet precies wat u aan onderhoudskosten kwijt bent en door structureel onderhoud behoudt uw vastgoed zijn waarde.

Bouwadvies en coördinatie

Als bouwbegeleider, vanaf werkvoorbereiding tot en met uitvoering, nazorg en beheer, heb ik veel ervaring met het volledig coördineren van (complex) bouwproject. Ik bied een maatwerkoplossing voor alle (ingrijpende) verbouwingen en houd graag rekening met energiebesparing. Als centraal aanspreekpunt voor alle partijen, denk ik overal in mee en ben ik van alles op de hoogte. Op bouw, plannings- en financieel vlak houd ik de volledige regie en zorg ik ervoor dat uw bouwproject op tijd afkomt.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen?

Ik ben u graag van dienst als het gaat om bouwadvies, onderhoud- of bouwbegeleiding

Vraag geheel vrijblijvend een offerte en ontdek hoe ik u kan ondersteunen.

Baart-DOEt energie- en bouwadvies omgeving Zwolle energiebesparen tips energievermindering besparen goed voor milieu en portemonee geld besparen CO2 verminderen energieneutraal wonen bouwkundige passie voor uw vastgoed

Erik Baart | Eigenaar Baart-DOET

Ik, Erik Baart, luister naar uw wensen en combineer dit met het luisteren naar mijn groene hart. Het is mijn missie om duurzaam te bouwen en energie te besparen. Met mijn energieneutraal maken van uw vastgoed, probeer ik zoveel mogelijk gaskranen dicht te draaien en de schadelijke CO2-uitstoot te verminderen. Samen kunnen we zorgdragen voor het behoud van onze wereld, opdat het voor de mens fijn wonen is.