Bouwadvies

Bent u benieuwd naar de bouwkundige staat van een woning of pand zodat u met een gerust hart kunt kopen of afdingen? Zou u graag coördinerende bouwbegeleiding inschakelen? Wilt u de kosten van een groot pand of een aantal panden beter in de hand houden? Graag help ik u met mijn deskundig bouwadvies.

 

Ruime ervaring in bouwadvies

In de afgelopen dertig jaar heb ik al heel wat bouwtechnische keuringen en onderhoudsplannen opgesteld. Naast het geven van onderhoud- en bouwadvies ben ik regelmatig als begeleider, toezichthouder of projectleider bij verbouw- of bouwprojecten betrokken. De voorbereiding, inkoop of de uitvoering, u kunt mij inschakelen voor de verschillende fases van uw (ver)bouwproject, maar ook voor de coördinatie van het gehele traject.

 

Bouwbegeleiding en bouwadvies: Alles centraal geregeld

Vanaf werkvoorbereiding tot en met de uitvoering, als bouwbegeleider heb ik veel ervaring met het volledig

Baart-DOET energie- en bouwadvies regio Zwolle energiebesparen energieverlie beperken bespaar milieu minder CO2 woning huis pand bestaand en nieuwbouw vastgoed

Bouwtechnische keuring, weten wat u koopt

coördineren van (complexe) (ver)bouwprojecten. Ik bied een maatwerkoplossing voor alle (ingrijpende) verbouwingen en houd in mijn bouwadvies graag rekening met energiebesparing.

Als centraal aanspreekpunt voor alle partijen denk ik overal in mee en ben ik van alles op de hoogte. Op bouw, plannings- en financieel vlak houd ik de volledige regie en zorg ik ervoor dat uw bouwproject op tijd afkomt.
Mijn bouwadvies en begeleiding verdient zich terug in kwaliteit en betere afstemming. Daarnaast scheelt het u ook veel tijd en stress.

Meer weten over bouwbegeleiding en bouwadvies?

 

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP): Duidelijkheid in kosten

Naast het afnemen van keuringen, ben ik ook expert in onderhoud en beheer. Door het onderhouden van vastgoed met een Duurzaamheids Meerjarenonderhoudsplan (DMJOP), gaat u hoge onverwachte onderhoudskosten aan uw vastgoed (huis, pand, kantoor, school, appartement etc.) tegen. Voorkomen is ook hier beter dan genezen.
Een duidelijke gedetailleerde onderhoudsplanning voor de aankomende jaren geeft rust. U weet precies wat u aan onderhoudskosten kwijt bent en door structureel onderhoud behoudt uw vastgoed zijn waarde.

Lees meer over mijn Meerjarenonderhoudsplan MJOP

 

Vragen over mijn bouwadvies?

Heeft u nog vragen over mijn bouwadvies of kan ik u helpen met bouwbegeleiding, bouwadvies, een onderhoudsplan of een keuring? Neem gerust contact op.

 

Ik ben u graag van dienst als het gaat om bouwadvies, onderhoud- of bouwbegeleiding

Vraag geheel vrijblijvend een offerte en ontdek hoe ik u kan ondersteunen.

Baart-DOEt energie- en bouwadvies omgeving Zwolle energiebesparen tips energievermindering besparen goed voor milieu en portemonee geld besparen CO2 verminderen energieneutraal wonen bouwkundige passie voor uw vastgoed

Erik Baart | Eigenaar Baart-DOET

Ik, Erik Baart, luister naar uw wensen en combineer dit met het luisteren naar mijn groene hart. Het is mijn missie om duurzaam te bouwen en energie te besparen. Met mijn energieneutraal maken van uw vastgoed, probeer ik zoveel mogelijk gaskranen dicht te draaien en de schadelijke CO2-uitstoot te verminderen. Samen kunnen we zorgdragen voor het behoud van onze wereld, opdat het voor de mens fijn wonen is.