Advies

Bouwadvies verbouwadvies vastgoedbeheer

Home – Bouwadvies verbouwadvies vastgoedbeheer

Bent u benieuwd naar de bouwkundige staat van een woning of pand zodat u met een gerust hart kunt kopen of afdingen? Zou u graag voorafgaand de uitvoering weten wat energieverbruik wordt en het bijbehorende praktisch uitgebreide energieadviesplan als fundament ontvangen? Wilt u de (onderhouds)kosten van een groot pand of een aantal panden beter in de hand houden? Graag help ik u met mijn deskundig bouwadvies, verbouwadvies of vastgoedbeheer.

Ruime ervaring, bouwadvies verbouwadvies vastgoedbeheer

In de afgelopen bijna veertig jaar heb ik al heel wat bouwtechnische onderhoudsplannen voorbereid, opgesteld en uitgevoerd. Naast het geven van onderhoud- en bouwadvies ben ik regelmatig als begeleider, toezichthouder of projectleider bij verbouw- of bouwprojecten betrokken. De voorbereiding, inkoop of de uitvoering, u kunt mij inschakelen voor de verschillende fases van uw (ver)bouwproject, maar ook voor de coördinatie van het gehele traject. Voor vastgoedbeheer zijn een MJOP of DMJOP belangrijke instrumenten waar ik ervaring mee heb.
Bouwadvies en energieadves Erik Baart bouwadvies verbouwadvies vastgoedbeheer

Deskundige check: energiearm onderhoudsarm

Bouwen van vastgoed, huis, woongebouw, als bouwkundige heb ik veel ervaring met gebouwen en hun toekomstig gebruik met onderhoud. Uw kostbare bouwproject vooraf de realisatie in de planvorming en uitvoering, vergunningsaanvraag tussentijds deskundig laten toetsen bijvoorbeeld, opdat u minder faalkosten krijgt en uw verwachtingen beter uit gaan komen. Mijn bouwadvies verdient zich terug in kwaliteit en betere afstemming op het gebied van energiebesparing en beter wooncomfort.

Energieneutraal met

bouwadvies verbouwadvies vastgoedbeheer

kan dat?

Vanaf advies en praktische werkvoorbereiding tot de uitvoering, als vastgoed deskundige heb ik veel ervaring met het volledig uitwerken van complexe integrale verbouw-projecten. Ik bied een maatwerkoplossing voor alle ingrijpende verbouwingen energetisch, bouwfysisch en bouwkundig, installatietechnisch. Met het verbouwadvies hou ik graag rekening met energiebesparing en wooncomfort, maar ook de kans voor energieneutraal maken van uw woning/ pand. Dat is uiteraard een drastische en duurzame maatregel voor ons milieu en uw portemonnee. Ik zal uw geld en alle investeringen die hiermee samenhangen zo goed mogelijk besteden.

Alles centraal geregeld, u houd nog beter de regie

Het beheren en dus goed weten wat er aan-, op en een gebouw aan onderhoud nodig is, een vak apart. Het in kaartbrengen en goed inzichtelijk maken van alle werkzaamheden met de te verwachte kosten. Een MJOP of beter een DMJOP zal voor u als eigenaar of bestuurder van een woongebouw/ groot complex pand veel kopzorgen schelen. Tijdig dit uitgebreide advies en plan opstellen, daarna mogelijk de juiste werkvoorbereiding, voorkomt desinvestering, faalkosten en veel ergenis.
Mijn vastgoedbeheer (zoals hiervoor genoemd) verdient zich terug in kwaliteit en belangrijke afstemming met uw eigenaren/ gebruikers. Daarnaast scheelt het u ook veel tijd en stress. Alles centraal via mij geregeld. Zo houdt u de regie van uw kostbare vastgoed nog beter!

N

Inzicht in uw vastgoed

Inzicht waaraan en waarom nog verduurzaamd kan worden.

N

Snel en doeltreffend

Pratisch en uitgebreid advies waarmee u direct verder kunt.

N

Integraal, uitgebreid alles wat er toe doet, meer niet

Uw kostbare pand, investeer wat nodig is voor goed verduurzamen.

Benieuwd hoe ook u energie kan besparen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek de mogelijkheden, die u helpen te besparen op energiekosten.