Baart-DOET brengt BBAN bouwbegeleiding naar Overijssel

Vanaf december 2016 ben ik als bouwbegeleider voor de bouwbegeleiding in Overijssel, aangesloten bij Bouwaanvraag, Bouwbestek, Aannemersselectie en Nazorg (BBAN). Hét onafhankelijke bouwbegeleidingsbureau van Nederland dat de krachten van verschillende experts op het gebied van bouwen en verbouwen bundelt.

BBAN bouwbegeleiding nu ook in Overijsselbouwbegeleiding overijssel

De lang gekoesterde bouwdroom voor uw huis of bedrijfspand kan door BBAN bouwbegeleiding transparanter en goedkoper gerealiseerd worden. Nadat u een kavel heeft gekocht, krijgt u te maken met veel wetten en regels, cijfers, begrotingen, offertes en gesprekken. Het is een hele klus om met verschillende partijen (makelaars, architecten, bouwkundigen, aannemers) om tafel te gaan en een keuze te maken voor de beste adviseur met de scherpste prijs. En als u dan eenmaal voor elke fase het juiste bedrijf heeft geselecteerd, dient u ervoor te zorgen dat alle werkzaamheden op elkaar worden afgestemd en er geen gaten in uw tijdsplanning ontstaan.

Omdat veel particulieren en bedrijven bovenstaande erg lastig vonden, is BBAN Bouwbegeleiding opgericht. Een bureau met ruim vijftien jaar ervaring en een groot netwerk vakmensen en experts die samen uw hele bouwtraject tot in de puntjes regelen.
De kracht van BBAN bouwbegeleiding is het transparante samenwerken van partijen die hun diensten voor de scherpste prijs aanbieden. Naast het wegnemen van veel (bouw)stress weet u dus ook zeker dat u de goedkoopste makelaar, architect, bouwkundige of aannemer aan het werk zet. Mooier kan niet! Dit is wat mij zeer aanspreekt in de organisatie.

Naast bouwen begeleidt BBAN bouwbegeleiding ook bij alle verbouwplannen. Of het nu gaat om dakkapellen, uitbouwen, keukens, badkamers, interne verbouwingen/renovaties, de afbouw van een casco woning of een  kantoorverbouwing, het bouwbegeleidingsbureau staat u met raad en daad bij. 

Omdat ik nu BBAN bouwbegeleider ben, kan BBAN bouwbegeleiding ook plaatsvinden in Overijssel.
Neem gerust contact met mij op voor vragen over bouwbegeleiding in Overijssel.

Veel ervaring in bouwbegeleiding

Met meer dan vijftien jaar ervaring is BBAN Bouwbegeleiding dé expert op het gebied van bouwen en verbouwen. Ruim honderden klanten hebben vol tevredenheid hun trajecten via hen afgesloten. Als bouwkundig adviseur met ruim 30 jaar ervaring ben ik een waardevolle aanvulling voor het bureau in de provincie Overijssel. Bouwbegeleiding in combinatie met het zorgen voor ons milieu is een grote passie van mij. Met BBAN bouwbegeleiding haal ik dus veel kennis en expertise naar Overijssel.

Oprichter Bouw & Woon adviescafé Zwolle

Als bouwbegeleider in Overijssel ga ik in Zwolle het Bouw & Woon adviescafé oprichten. Iedereen met vragen over (ver)bouwen en wonen kan er, onder het genot van een gratis kop koffie, zijn licht opsteken. Momenteel ben ik bezig met het werven van leden op het gebied van wonen en (ver)bouwen, zoals makelaars, aannemers, schilders en keuken- en badkamerspecialisten. Net als bij BBAN bouwbegeleiding bundelen we dus alle kennis, waardoor u alle benodigde informatie op één plek kunt vinden. De specialisten kunnen onderling direct de (on)mogelijkheden van iets bespreken. Kijk voor meer informatie op bouwadviescafé.

Op deze site volgt spoedig meer informatie over waar en wanneer er een Bouw & Woon adviescafé wordt gehouden. Houdt mijn site daarom scherp in de gaten.

Met Baart-DOET en BBAN kan nu ook in Overijssel het voordeel voor bouwbegeleiding nu oplopen tot 20%