Stefan Wilms, Elburg

Stefan Wilms, Elburg
31 januari 2017 Erik Baart

We waren benieuwd naar de mogelijkheden om onze woning uit eind jaren tachtig energiezuiniger en duurzamer te maken. Erik Baart bleek de ideale deskundige, die ons met goede adviezen op weg hielp. Via zijn uitgebreide netwerk presenteerde hij maatwerkoplossingen om zelf energie op te wekken en om de woning te isoleren. Door zijn achtergrond als bouwkundige waren de bijbehorende kostenramingen (inclusief terugverdientijden) vrij gedetailleerd. Kortom, als we in de toekomst opnieuw vragen hebben over energie en duurzaamheid, weten we bij wie we moeten zijn.

Energielabel Ook bij Baart-DOET voor € 15,=

Belangrijke mededeling:

Vanaf 1 januari 2021 is het voor een woningeigenaar niet meer mogelijk om via www.energielabelvoorwoningen.nl een energielabel aan te vragen. Per 1 januari 2021 wijzigt namelijk de bepalingsmethode voor het energielabel. Vanaf dan moet de woningeigenaar een energie-adviseur inhuren voor het opstellen van het energielabel. Hiermee komt een einde aan deze webapplicatie.

Wat betekent dit?

Tot 1 januari 2021 kunnen woningeigenaren een aanvraag voor een energielabel starten. Een erkend deskundige heeft dan samen met de woningeigenaar tot 1 april 2021 de tijd om de aanvraag af te ronden en het energielabel te registreren.

Wilt u een energielabel aanvragen? Neem vrijblijvend contact op.