Marieke Hagen

Marieke Hagen
18 september 2016 Erik Baart

Voordat wij over zijn gegaan tot de aanschaf van een nieuwe woning, hebben we een bouwkundig onderzoek laten uitvoeren door Baart-DOET. Wij hebben voor hem gekozen vanwege de prijs-kwaliteit verhouding. Erik komt professioneel over en lijkt over voldoende bouwkundige kennis te beschikken. Hij heeft overal foto’s van gemaakt en  was snel met de aanlevering van het rapport, waarna wij konden overgaan tot aankoop van de woning.
Nadien heeft Erik de foto’s nog nagestuurd en gebeld met advies ter ‘‘verduurzaming’ van de woning.
Al met al zijn wij zeer tevreden en raden we anderen zeker aan van Eriks diensten gebruik te maken.

Energielabel Ook bij Baart-DOET voor € 15,=

Belangrijke mededeling:

Vanaf 1 januari 2021 is het voor een woningeigenaar niet meer mogelijk om via www.energielabelvoorwoningen.nl een energielabel aan te vragen. Per 1 januari 2021 wijzigt namelijk de bepalingsmethode voor het energielabel. Vanaf dan moet de woningeigenaar een energie-adviseur inhuren voor het opstellen van het energielabel. Hiermee komt een einde aan deze webapplicatie.

Wat betekent dit?

Tot 1 januari 2021 kunnen woningeigenaren een aanvraag voor een energielabel starten. Een erkend deskundige heeft dan samen met de woningeigenaar tot 1 april 2021 de tijd om de aanvraag af te ronden en het energielabel te registreren.

Wilt u een energielabel aanvragen? Neem vrijblijvend contact op.