Luuk Timmer

Luuk Timmer
18 september 2016 Erik Baart

Erik Baart heeft voor mij een keuring verricht voor een huis. Ik heb gekozen voor Erik, omdat zijn prijs goed is en hij flexibel is. Op zeer korte termijn kon hij langskomen en de bouwtechnische keuring verrichten. Daarnaast kon er gekozen worden uit 2 soorten rapporten die in prijs verschilden. Omdat ik nog niet wist welke ik nodig had, gaf Erik aan om eerst de goedkoopste te doen. Indien ik later toch nog de duurdere variant nodig had, dan kon ik dat aangeven.
Het rapport wordt opgestuurd inclusief alle foto’s die gemaakt zijn. Dat was ook handig. Nadien is het bij Erik ook geen probleem om nog contact op te nemen en je vragen aan hem voor te leggen.

Energielabel Ook bij Baart-DOET voor € 15,=

Belangrijke mededeling:

Vanaf 1 januari 2021 is het voor een woningeigenaar niet meer mogelijk om via www.energielabelvoorwoningen.nl een energielabel aan te vragen. Per 1 januari 2021 wijzigt namelijk de bepalingsmethode voor het energielabel. Vanaf dan moet de woningeigenaar een energie-adviseur inhuren voor het opstellen van het energielabel. Hiermee komt een einde aan deze webapplicatie.

Wat betekent dit?

Tot 1 januari 2021 kunnen woningeigenaren een aanvraag voor een energielabel starten. Een erkend deskundige heeft dan samen met de woningeigenaar tot 1 april 2021 de tijd om de aanvraag af te ronden en het energielabel te registreren.

Wilt u een energielabel aanvragen? Neem vrijblijvend contact op.