Jurriën Visscher

Jurriën Visscher
18 september 2016 Erik Baart

De heer Baart heeft mij bijgestaan bij de voorschouw en de daadwerkelijke oplevering van mijn nieuwbouw woning. Wat hierbij opviel is dat hij alle tijd nam om mij zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarnaast was hij zeer deskundig en kritisch en kwam met goede aanvullende punten. Ook zorgde hij ervoor dat de tekortkomingen goed over zijn gekomen op de projectleider en uitvoerder van de aannemer. Hierdoor ging de daadwerkelijke oplevering soepel en liep hij nogmaals zeer kritisch de woning met ons door.

Energielabel Ook bij Baart-DOET voor € 15,=

Belangrijke mededeling:

Vanaf 1 januari 2021 is het voor een woningeigenaar niet meer mogelijk om via www.energielabelvoorwoningen.nl een energielabel aan te vragen. Per 1 januari 2021 wijzigt namelijk de bepalingsmethode voor het energielabel. Vanaf dan moet de woningeigenaar een energie-adviseur inhuren voor het opstellen van het energielabel. Hiermee komt een einde aan deze webapplicatie.

Wat betekent dit?

Tot 1 januari 2021 kunnen woningeigenaren een aanvraag voor een energielabel starten. Een erkend deskundige heeft dan samen met de woningeigenaar tot 1 april 2021 de tijd om de aanvraag af te ronden en het energielabel te registreren.

Wilt u een energielabel aanvragen? Neem vrijblijvend contact op.