T.Jansink

T.Jansink
15 november 2016 Erik Baart

Voor de bouwtechnische keuring t.b.v. de aankoop van ons huis hebben wij dhr. Baart van Baart-DOET ingeschakeld. Snel contact en een goede prijs waren voor ons de redenen om Baart-DOET de opdracht te verlenen. Binnen twee werkdagen heeft de keuring plaatsgevonden. Het rapport ontvingen wij direct na het weekend, met passende aandachtspunten en oplossingen.
Vanuit ons kijken wij terug op een prettige samenwerking met een vakman. Een volgende keer staat Baart-DOET boven aan de lijst!

T. Jansink, Zwolle

Energielabel Ook bij Baart-DOET voor € 15,=

Belangrijke mededeling:

Vanaf 1 januari 2021 is het voor een woningeigenaar niet meer mogelijk om via www.energielabelvoorwoningen.nl een energielabel aan te vragen. Per 1 januari 2021 wijzigt namelijk de bepalingsmethode voor het energielabel. Vanaf dan moet de woningeigenaar een energie-adviseur inhuren voor het opstellen van het energielabel. Hiermee komt een einde aan deze webapplicatie.

Wat betekent dit?

Tot 1 januari 2021 kunnen woningeigenaren een aanvraag voor een energielabel starten. Een erkend deskundige heeft dan samen met de woningeigenaar tot 1 april 2021 de tijd om de aanvraag af te ronden en het energielabel te registreren.

Wilt u een energielabel aanvragen? Neem vrijblijvend contact op.